Amanda Serrano richt bloedbad aan in titelgevecht met Erika Cruz Boks Nieuws
Boks Nieuws

Amanda Serrano richt bloedbad aan in titelgevecht met Erika Cruz

Amanda Serrano richt bloedbad aan in titelgevecht met Erika Cruz

Amanda Serrano versloeg eerder vandaag Erika Cruz in New York en werd uitgeroepen tot onbetwist vedergewicht kampioen. Het gevecht eindigde in een waar bloedbad.

Topbokser Amanda Serrano gaat een rematch aan met Katie Taylor als een zeven-gewicht en onbetwiste wereldkampioen. Met de winst op Cruz verzekerde Serrano zich van het tweede gevecht tegen de Ierse Taylor.

Serrano en Cruz waren op zoek naar de overwinning, waarbij ze stoten uitwisselden en alles gaven tijdens een intens en geweldig gevecht. Serrano zegevierde met haar combinaties, en in de laatste rondes begon ze met meer intelligentie te vechten met afstand, en kwam ze sterk over naarmate haar finale floreerde.

Serrano en Cruz deelden 2.000 stoten uit in hun wedstrijd

De twee kampioenen deelden elk bijna duizend stoten uit een weerspiegeling van de vuurstorm, plus pure wilskracht. Serrano behield haar WBC-, WBO- en IBF-riemen terwijl ze de WBA van Cruz afpakte.

Serrano verbeterde haar record naar 44-2-1, 30 KO's; Cruz verloor voor het eerst in bijna zeven jaar met een record van 15-2-0, 3 KO's. De juryleden beoordeelde de wedstrijd 98-92, 98-92 en 97-93 in het voordeel van Serrano.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws