Rematch titelgevecht Katie Taylor tegen Amanda Serrano toch in Dublin Boks Nieuws
Boks Nieuws

Rematch titelgevecht Katie Taylor tegen Amanda Serrano toch in Dublin

Rematch titelgevecht Katie Taylor tegen Amanda Serrano toch in Dublin

Katie Taylor zal op 20 mei in Dublin, Ierland haar boks wereldtitels verdedigen tegen Amanda Serrano. Dit wordt de tweede keer dat Taylor en Serrano elkaar zullen treffen in de boksring.

Een van de grootste bokswedstrijden voor vrouwen aller tijden wordt dit voorjaar nog een keer overgedaan. Op 20 mei zal Taylor haar bokstitels verdedigen tegen Serrano die afgelopen nacht in het Hulu Theatre in Madison Square Garden in New York City, Erika Cruz versloeg. Hiermee verdiende Serrano het recht om nog een keer tegen Taylor te boksen.

Katie Taylor tegen Amanda Serrano op 20 mei in Dublin

Na de overwinning onthulde promotor Eddie Hearn dat de langverwachte rematch tussen Serrano en Taylor zal plaatsvinden in Dublin, Ierland wat voor Taylor een thuiswedstrijd betekent. De Ierse is een ware bokslegende. Ze werd een van de slechts acht boksers in de geschiedenis (vrouw of man) die alle vier de grote wereldtitels in het boksen WBA, WBC, IBF en WBO - tegelijkertijd behaalde.

Waar de bokswedstrijd tussen Taylor en Serrano plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt. Er was wel een locatie echter leek deze af te vallen toen bleek dat er extra €500.000 nodig was om de veiligheid te garanderen van toeschouwers. UFC ster en multimiljonair Conor McGregor bood aan garant te staan voor het bedrag. zodat Taylor in haar thuisland haar titels kan verdedigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws