UFC'er Petr Yan krijgt wraakgevecht tegen kampioen aartsrivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Petr Yan krijgt wraakgevecht tegen kampioen aartsrivaal

UFC'er Petr Yan krijgt wraakgevecht tegen kampioen aartsrivaal

Aljamain Sterling heeft bevestigd dat hij op 30 oktober tijdens UFC 267 Petr Yan een herkansing gunt in Abu Dhabi. Sterling lijkt zijn problemen te hebben overwonnen en heeft via sociale media bevestigd dat hij later dit jaar Yan opnieuw zal bevechten.

'Sterling onthulde afgelopen nacht dat de UFC wilde dat hij de eerste verdediging van zijn bantamgewicht-titel zou maken, maar hij was niet al te enthousiast over de locatie van het gevecht in Dubai.

Niet enthousiast

,Ik weet dat er vanavond een groot gevecht is. Uiteraard neemt Cory Sandhagen het op tegen TJ Dillashaw – wie kan het wat schelen? Het maakt niet uit, want ik vecht voor de titel (op) 30 oktober in Abu Dhabi, dus zorg ervoor dat jullie afstemmen”, zei Sterling in een video op Twitter.

MMA-verslaggever Ariel Helwani onthulde vervolgens meer details over UFC 267, die ondanks wat Sterling zei niet op pay-per-view zal worden uitgezonden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws