48-jarige De La Hoya alsnog de boksring in tegen Belfort Boks Nieuws
Boks Nieuws

48-jarige De La Hoya alsnog de boksring in tegen Belfort

48-jarige De La Hoya alsnog de boksring in tegen Belfort

Oscar De La Hoya en voormalig UFC-titelhouder Vitor Belfort's eerder afgelaste gevecht wordt verplaatst naar 27 november. Zo vertelde CEO Ryan Kavanaugh gisteren aan Ariel Helwani op "The MMA Hour".

Triller is van plan om een ​​bokswedstrijd tussen voormalig wereldkampioen De La Hoya en Belfort toch plaats te laten vinden. Kavanaugh vertelde dat Belfort zei dat hij openstaat voor het boeken van het gevecht op die datum, maar dat de organisatie nog in gesprek is met De La Hoya.

Nooit meer boksen

De La Hoya en Belfort zouden elkaar op 11 september ontmoeten, maar De La Hoya testte positief op COVID-19 en werd vervangen door Evander Holyfield. Belfort versloeg Holyfield door TKO in de eerste ronde in de headliner van de Triller Fight Club-show in Hollywood, Florida.

De wedstrijd kwam flink onder vuur te liggen door de hoge leeftijd van Holyfield die inmiddels 58 jaar is. Stemmen gingen op dat deze nooit meer een prof wedstrijd zou moeten mogen boksen. De La Hoya kondigde eerder deze zomer aan met pensioen te gaan. De 48-jarige vocht voor het laatst tegen Manny Pacquiao in 2008 en verloor. Maat zou dus terugkeren tegen Belfort.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws