255 stoten maken kapot geslagen bokser onherkenbaar (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

255 stoten maken kapot geslagen bokser onherkenbaar (video)

255 stoten maken kapot geslagen bokser onherkenbaar (video)

Erickson Lubin, Licht-middengewicht bokser incasseerde maar liefst 255 stoten tegen zijn hoofd in zijn wedstrijd met Sebastian Fundora afgelopen weekend. Waarbij Lubin zijn neus brak en ernstig letsel opliep.

Het licht-middengewicht Lubin liep een gebroken neus en gezichtsbeschadiging op na een mishandeling van Fundora. Lubins gezicht was aan beide kanten ernstig opgezwollen, terwijl hij ook last had van neus- en mondbloedingen(gaat door onder video).

Fundora landde 255 van zijn 706 stoten op het hoofd van Lubin, volgens Boxing Scene. Dit leidde ertoe dat Lubin naar het ziekenhuis werd gebracht waar hij werd behandeld voor zijn gebroken neus en een gebroken schouder, waarvoor een operatie nodig is.

Niet nodig

De trainer van de 26-jarige, Kevin Cunningham, stopte het gevecht voor ronde 10 om een ​​einde te maken aan de brute slachtpartij in Las Vegas, en Lubin slechts zijn tweede verlies in 26 gevechten overhandigde. Fundora, die de schade aanrichtte, gaf toe dat het de juiste beslissing was voor de trainer van Lubin om na ronde negen de handdoek in de ring te gooien.

,,Ik denk dat het een goede beslissing was voor Kevin Cunningham om het gevecht te stoppen. Zijn gezicht veranderde van ronde één naar ronde negen. Het veranderde volledig en er kwam veel bloed uit. Hij is een taaie vechter. Hij was de hele tijd in het spel, maar het is niet nodig om zoveel pijn te doen", aldus Fundora.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws