? Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen Nieuws
Nieuws

? Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

? Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

Een bruut gevecht eindigde in een wild einde als Lewis Ritson bezweek tegen Jeremias Ponce gisteravond in Newcastle. De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen, en gooide de handdoek uit ring nadat vader Lewis Ritson zijn zoon probeerde te redden.

Ponce verdiende gisteravond een TKO in de 10e ronde tegen Ritson, maar pas nadat scheidsrechter Steve Gray het gevecht voorbij de hoeken had toegestaan om het gevecht te stoppen. ,,Dit hebben we nog nooit gezien, een scheids die de handdoek terug gooit uit de ring terwijl een team de wedstrijd wil stoppen", schreeuwde de commentatoren.

Hardleers

Met Ponce in de aanval met een zinderende combinatie die hem verschillende stekende stoten op het hoofd en lichaam zag landen, gooide de hoek van Ritson de handdoek in de ring in een poging hun bokser te redden van verdere schade. Gray negeerde de handdoek die in de ring werd gegooid en beval de actie voort te zetten.

Omdat de scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen, bleef Ponce stoten uitdelen terwijl Ritson uiteindelijk op het canvas stortte. Wonder boven wonder kwam Ritson weer overeind en de scheidsrechter stond hem opnieuw toe om door te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws