🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

Een bruut gevecht eindigde in een wild einde als Lewis Ritson bezweek tegen Jeremias Ponce gisteravond in Newcastle. De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen, en gooide de handdoek uit ring nadat vader Lewis Ritson zijn zoon probeerde te redden.

Ponce verdiende gisteravond een TKO in de 10e ronde tegen Ritson, maar pas nadat scheidsrechter Steve Gray het gevecht voorbij de hoeken had toegestaan om het gevecht te stoppen. ,,Dit hebben we nog nooit gezien, een scheids die de handdoek terug gooit uit de ring terwijl een team de wedstrijd wil stoppen”, schreeuwde de commentatoren.

Hardleers

Met Ponce in de aanval met een zinderende combinatie die hem verschillende stekende stoten op het hoofd en lichaam zag landen, gooide de hoek van Ritson de handdoek in de ring in een poging hun bokser te redden van verdere schade. Gray negeerde de handdoek die in de ring werd gegooid en beval de actie voort te zetten.

Omdat de scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen, bleef Ponce stoten uitdelen terwijl Ritson uiteindelijk op het canvas stortte. Wonder boven wonder kwam Ritson weer overeind en de scheidsrechter stond hem opnieuw toe om door te gaan.

Bekijk ook

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

‘Contract in de zak!’ UFC’er MEPT rivaal aan diggelen

Een spervuur van hamervuisten en stoten op het canvas bezegelde de deal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page