$ 2 miljoen bokswedstrijd tussen Hiphopper Riff Raff en rapper 6ix9ine Boks Nieuws
Boks Nieuws

$ 2 miljoen bokswedstrijd tussen Hiphopper Riff Raff en rapper 6ix9ine

$ 2 miljoen bokswedstrijd tussen Hiphopper Riff Raff en rapper 6ix9ine

Riff Raff biedt 6ix9ine een uitbetaling van zeven cijfers om deel te nemen aan een bokswedstrijd. Maar liefst 2 miljoen dollar zal er op het spel staan.

Vandaag deelde Riff Raff een video van zichzelf traindende in een boksring. In het onderschrift daagde de 39-jarige hiphop persoonlijkheid. Rapper 6ix9ine uit voor een bokswedstrijd ter waarde van $ 2 miljoen dollar.

,,Hallo @ 6ix9ine, ik zie dat je het leuk vindt om te proberen gevechten te beginnen met echte artiesten. I daag jou 6ix9ine uit in de boksring voor $ 1.000.000 cash", zegt Riff Raff op Instagram.

Dik verdienen

,,We doen allebei $ 1.000.000 in een glazen doos tijdens een Pay Per View-evenement en de winnaar krijgt alles. Ik ga vanaf vandaag trainen en ik raad je aan dat ook te doen", schrijft Riff Raff.

Terwijl Riff verder ging, legde de rapper uit hoe hijzelf en 6ix9ine elk $ 1 miljoen van hun eigen geld in een doos zouden stoppen, waarbij de winnaar aan het einde alles zou nemen.

Het voorstel van Riff Raff komt nadat video's online zijn verschenen van 6ix9ine en Meek Mill die elkaar tegenkwamen op zaterdagavond, tijdens een incident dat bijna fysiek werd.

In de verhitte videobeelden komen de twee East Coast-rappers bijna met elkaar in aanraking komen en wisselen verbale klappen uit.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/sterkste-man-maakt-mma-comeback-tegen-knock-out-reus-van-140-kilo/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws