'Slechtste dag van mijn leven': MMA-vechter spreekt zich uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Slechtste dag van mijn leven': MMA-vechter spreekt zich uit

'Slechtste dag van mijn leven': MMA-vechter spreekt zich uit

Rodolfo Vieira leed zaterdagavond zijn eerste prof verlies geleden tijdens UFC 258. Voor Vieira is het verlies teleurstellend, aangezien het volgens hem de ergste dag van zijn leven was.

Vieira was een enorme favoriet bij de fans. Al vroeg in het gevecht landde de Braziliaan enkele takedowns en bracht Anthony Hernandez in een aantal slechte posities. Toch, na slechts twee minuten, verslapte de Viera en begon Hernandez hem uit elkaar te slopen.

Via Instagram doet Viera een verklaring uitgaan over zijn verloren wedstrijd. ,,Jongens, gisteren was de slechtste dag van mijn leven, het was de slechtste prestatie van mijn leven", begon Vieira.

Slechtste dag ooit

,,Het was de eerste keer dat mijn zoon naar me keek, ook al is hij een baby en begrijpt hij er niets van, het is maar goed dat hij niet zag hoe zijn vader slaag kreeg", aldus Viera. ,,Het was ook de eerste keer dat ik vocht nadat mijn grootmoeder was overleden. Ze was een van mijn grootste fans en keek naar al mijn gevechten. Ik wilde als overwinnaar uit de strijd komen en het aan hen opdragen!''

,,Helaas gebeurt niet alles zoals we willen", vervolgde Vieira. ,,Ik begrijp nog steeds niet waarom ik zo vroeg in de eerste ronde zo moe werd. Ik had een aantal fouten waarvan ik weet wat [ze] waren en ik weet zeker dat ze zullen worden opgelost, maar om zo moe te worden, kan ik het nog steeds niet begrijpen. "

Moe gestreden

,,Ik had een geweldig trainingskamp, ​​had de beste gewichtsvermindering tot nu toe, alles ging goed … maar petje af voor Anthony voor de grote overwinning, ik hoop echt dat hij de $ 50.000 krijgt voor de ‘Performance of the Night. "

“Ik weet dat ik in alles nog veel moet evolueren, dat heb ik nooit verborgen gehouden, en elke dag hard trainen op zoek naar die evolutie. Hoe dan ook, het is verleden tijd. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steunbetuigingen die jullie blijven sturen, jullie zijn echt ongelooflijk",besloot Vieira.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/sterkste-man-maakt-mma-comeback-tegen-knock-out-reus-van-140-kilo/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws