'150.000 per kaartje': Slechts 20 fans bij Mayweather vs. Moore Boks Nieuws
Boks Nieuws

'150.000 per kaartje': Slechts 20 fans bij Mayweather vs. Moore

'150.000 per kaartje': Slechts 20 fans bij Mayweather vs. Moore

Floyd Mayweather vecht tegen Don Moore voor slechts 20 VIP-fans met tickets die 150.000 kosten en alleen beschikbaar zijn als NFT's. De bokslegende kondigde op 14 mei zijn comeback-wedstrijd tegen voormalig sparringpartner Moore aan.

Nog bijzonderder is dat tickets alleen beschikbaar zijn als een sport-NFT en momenteel 65 Ethereum kosten, wat bijna 150.000 is. Een NFT is een digitaal bezit dat objecten uit de echte wereld vertegenwoordigt, in dit geval een ticket en de eigenaar ervan de rechten geeft.

Met pensioen

Op dit moment zijn er tien van de 20 verkocht en de pay-per-view kost £ 14,99 op LIVENow. Mayweather, 45, die beweerde dat hij £ 1 miljoen had gekregen alleen om de persconferentie van zijn terugkeer bij te wonen, ging in 2017 professioneel met pensioen.

Maar zelfs na het verslaan van UFC-superster Conor McGregor, 33, heeft hij sindsdien twee keer gebokst. Beiden waren in demo's tegen kickbokser Tenshin Nasukawa, 23, en YouTuber Logan Paul, 27. Mayweather's spektakel gevecht met Paul eindigde zonder een winnaar nadat er geen knock-out was gescoord.

Uitmelken

Nu bereidt hij zich voor om weer een stap in de ring te zetten en dat zal hij doen tegen de 42-jarige Moore, met wie hij in 2012 begon te sparren. ,,Ik kon het boksen op mijn eigen voorwaarden verlaten en nu zijn de boksrecensenten boos dat ik nog steeds in staat ben om de bokssport uit te melken en te verfijnen door demo's te organiseren", zegt Mayweather.

,,Zestien minuten boksen en ik ben in staat om acht tot negen cijfers te krijgen voor de vruchten van mijn arbeid. Nogmaals, ik doe geen pijn voor mijn geld, ik sta verre van pijn doen voor geld. Ik ging dan wel met bokspensioen, maar ik ging niet met geld pensioen. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws