WWE met Money In the Bank komt naar Londen, Logan Paul de nieuwe kampioen? Pro Wrestling
Pro Wrestling

WWE met Money In the Bank komt naar Londen, Logan Paul de nieuwe kampioen?

WWE met Money In the Bank komt naar Londen, Logan Paul de nieuwe kampioen?

Aanstaande zaterdag 1 juli komt de WWE naar in Londen voor de MITB Premium Live Event alwaar 20.000 fans vanuit geheel Europa maar zeker ook Nederland naar Londen gaan om dit evenement bij te wonen.

Ook zullen VechtsportInfo verslaggevers Yannick Pereira en Gerard Buddenberg aanwezig zijn bij dit evenement en voorafgaande van de MITB diverse interviews houden met verschillende WWE Superstars. VechtsportInfo geeft jou de kans om een vraag te stellen aan een van de volgende WWE Superstars, Ricochett, Bayley, Zoey Stark of Zelina Vega. Mail je vragen aan Vechtsportwwe@outlook.com.

De volgende wedstrijden staan aankomende zaterdag op het programma:Seth Rollins vs Finn Balor voor de World Heavyweight championship MITB-vrouwen: Becky Lynch vs Trish Status vs Bayley vs Zoey Stark, vs Iyo Sky vs Zelina Vega (de winnaar verdient een contract om het op te nemen tegen een van de 2 vrouwelijke kampioenen op elk moment dat de contracthouder dat wil doen).

Logan Paul de nieuwe kampioen?

MITB-mannen: Ricochett vs Logan Paul vs Santos Escobar, vs Butch vs Nakamura vs Damien Priest vs LA Knight. (de winnaar verdient een contract om het op te nemen tegen een van de 2 mannelijke kampioenen op elk moment dat de contracthouder dat wil doen).

The Uso’s vs Solo Sokoa vs Roman ReignsCody Rhodes vs Dominik Mysterio en Gunther vs Matt Riddle voor de intercontinental championshipRonda Rousey & Shayna Baszler © vs Liv Morgan & Raquel Rodriquez WWE MITB kan je op WWE Network bekijken en anders de hoogtepunten op het officiele-kanaal van de WWE.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws