Pro Wrestling

WWE in rep en roer: 5 duistere figuren zaaien chaos en terreur!

De afgelopen week was er geen moment van rust in de WWE-wereld. Van de spectaculaire Clash at the Castle in Schotland tot de chaotische RAW en Smackdown shows, er was voor ieder wat wils. In dit artikel belichten we de hoogtepunten van deze wilde week, met schokkende onthullingen, bloedige chaos en onverwachte wendingen.

In Glasgow, Schotland, was het Drew McIntyre die de show zou stelen in de main event van Clash at the Castle. Hij stond tegenover Damien Priest voor het zwaargewicht kampioenschap, met de Schotse fans die achter hem stonden.

Clash at the Castle: Schotse held verraden, nieuwe kampioenen gekroond

McIntyre leek de overwinning binnen te halen, maar toen sloeg het noodlot toe. Aartsrivaal CM Punk sprong de ring in als scheidsrechter en weigerde de count te doen toen McIntyre Priest had gepind. Dit zorgde voor woede bij de fans en frustratie bij McIntyre, die vervolgens door Punk werd aangevallen en knock-out geslagen. Priest profiteerde hiervan en pakte de overwinning.

Naast de controverse in de main event waren er ook andere hoogtepunten op Clash at the Castle. Bayley behield haar Smackdown vrouwenkampioenschap door Piper Niven te verslaan, terwijl Sami Zayn zijn internationale kampioenschap verdedigde tegen Chad Gable. Alba Fyre & Isla Dawn werden de nieuwe tagteam kampioenen door Bianca Belair & Jade Cargill te verslaan, en Cody Rhodes won een gruwelijke "I Quit" match van AJ Styles.

RAW: Braun Strowman vernietigt Gable, Iyo Sky naar Money in the Bank

Twee dagen na Clash at the Castle verplaatste de actie zich naar Texas voor een RAW-show vol actie. Braun Strowman domineerde zijn match tegen Chad Gable, terwijl Iyo Sky Kiana James en Zelina Vega versloeg om zich te kwalificeren voor de Money in the Bank ladder match. Carlito versloeg Dragon Lee, Kayden Carter & Katana versloegen Damage Control in een tagteam match, en Sheamus won door diskwalificatie van Bron Breaker, waardoor hij de nieuwe uitdager werd voor de titel van Sami Zyan. Jay Uso won de Money in the Bank ladder match kwalificatie wedstrijd tegen Finn Balor.

logan paul

De show eindigde met een schokkende wending toen Drew McIntyre de ring in stapte en aankondigde dat hij ontslag zou nemen bij WWE. Echter, in een eerder interview met Vechtsport Info onthulde McIntyre per ongeluk dat hij van RAW naar Smackdown gaat. Dit zorgde voor verwarring en speculatie over de toekomst van McIntyre in de WWE.

Smackdown: McIntyre valt Punk aan, nieuwe Money in the Bank qualifiers

Op Smackdown in Chicago was er nog meer drama. Drew McIntyre, die zich verraden had door te onthullen dat hij naar Smackdown ging, viel CM Punk aan in zijn thuisstad. Dit zorgde voor woede bij de fans, die Punk steunen. McIntyre beloofde Punk in de komende weken te verslaan.

In andere wedstrijden won Chelsea Green van Bianca Belair & Michin in een Money in the Bank ladder match kwalificatie wedstrijd, Carmelo Hayes versloeg Randy Orton & Tama Tonga om zich te kwalificeren voor Money in the Bank, en Andrade versloeg Kevin Owens & Grayson Waller in een Money in the Bank ladder match kwalificatie.

Cody Rhodes versloeg Solo Sikoa door diskwalificatie, maar werd vervolgens aangevallen door Sikoa's familieleden. Randy Orton en Kevin Owens kwamen te hulp, maar werden op hun beurt aangevallen door Jacob Fatu, een neef van Solo Sikoa. De show eindigde in chaos, met de identiteit van de mysterieuze aanvallers nog onbekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws