Worstelster (40) dood: 'slechts 9 dagen na zijn laatste wedstrijd' Nieuws
Nieuws

Worstelster (40) dood: 'slechts 9 dagen na zijn laatste wedstrijd'

Worstelster (40) dood: 'slechts 9 dagen na zijn laatste wedstrijd'

De Europese worstelscene is in rouw na het overlijden van John Klinger beter bekend onder zijn ringnaam Bad Bones. Klinger overleed op 40-jarige leeftijd slechts negen dagen na zijn laatste wedstrijd. De exacte doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

  • De Europese worstelster Bad Bones is op 40-jarige leeftijd overleden.
  • De exacte doodsoorzaak en het moment van overlijden zijn niet bekendgemaakt.
  • Klinger was vooral bekend om zijn successen in Europa en zijn tijd bij TNA.
  • Hij was een drievoudig kampioen van Westside Xtreme Wrestling (wXw).

Klinger was vooral bekend om zijn successen in Europa, maar maakte ook enkele optredens voor de Amerikaanse worstelgigant TNA. Hij was al 20 jaar actief in de worstelwereld en boekte zijn eerste grote overwinning in 2007 door het winnen van het prestigieuze wXw Strong Style Tournament.

Drievoudig kampioen van Westside Xtreme Wrestling

Klinger was een absolute topworstelaar in de Duitse scene. Hij wist maar liefst drie keer de wXw Unified World Wrestling Championship de belangrijkste titel van de promotie, te veroveren. Na zijn overlijden stromen de eerbetuigingen vanuit de hele worstelwereld binnen.

Een Onmisbare Schakel In De wXw Geschiedenis

"John Klinger was meer dan tien jaar lang een van de defining wrestlers bij wXw," schreef de promotie in een bericht op sociale media. "Hij won alle belangrijke titels bij wXw en zegevierde zowel in het 16 Carat Gold als Shortcut to the Top-toernooi."

"In zijn bijna 450 wedstrijden in de wXw-ring gaf hij zich altijd voor de volle 100% en deed hij er alles aan om zijn fans te entertainen," vervolgt wXw.

"Op slechts 40-jarige leeftijd is John veel te vroeg overleden, kort voor zijn geplande pensioen. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd," luidt de afsluitende zin van het bericht.

Reacties Uit De Worstelwereld

Flash Morgan Webster Klingers laatste tegenstander, deelde zijn ervaring op sociale media. "Ik heb hem slechts 9 dagen geleden nog geworsteld," schreef Webster. "Na de wedstrijd spraken we in Polen over zijn geplande pensioen in september. Hij was tevreden met wat hij had bereikt en was blij om op eigen voorwaarden te stoppen. Het leven kan zo wreed zijn. Rust in vrede John."

Ook andere bekende worstelaars, zoals All Elite Wrestling-ster Will Ospreay ("RIP Bad Bones" John Klinger. Altijd een genoegen geweest.") en World Wrestling Entertainment-commentator Corey Graves ("Wat een geweldig mens was John 'Bad Bones' Klinger. Ik heb zulke goede herinneringen aan het worstelen en reizen met John in onze NWE-dagen in Europa. Mijn condoleances aan al zijn vrienden en familie. Rust zacht, mijn vriend."), betuigden hun respect aan Klinger.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws