Jeuk! Sage Northcutt kan niet wachten om weer in actie te komen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jeuk! Sage Northcutt kan niet wachten om weer in actie te komen

Jeuk! Sage Northcutt kan niet wachten om weer in actie te komen

Sage Northcutt zal bijna drie jaar lang zijn langverwachte terugkeer in de competitie maken na een verpletterende knock-out tijdens zijn ONE Championship-debuut.

Vechter Northcutt zal deel uitmaken van een historische avond voor de in Azië gevestigde promotie terwijl ze hun debuut maken in de Verenigde Staten. ONE Championship zal op 5 mei in het 1stBank Center in Colorado debuteren en presenteert ONE Fight Night 10 op Prime Video.

Het event is gepland om te worden bekroond door een ONE vlieggewicht wereldkampioenschap trilogie gevecht tussen regerend kampioen Demetrious Johnson en voormalig titelverdediger Adriano Moraes. In een interview met ONE Championship deelde 'Super' Sage zijn opwinding over zijn comeback-gevecht op wat zeker een gedenkwaardige avond zal worden voor vechtsportfans over de hele wereld.

Het jeukt

“Oh man, ik zal je wat vertellen, het voelt zo goed om terug te zijn. Het is een tijd geleden. Het jeukt mij om terug te komen. Niet alleen dat, het gevecht in de Verenigde Staten plaatsvindt, de eerste Amerikaanse voor ONE Championship, daar kan ik niet enthousiaster over zijn."

Sage Northcutt maakte zijn ONE-debuut in mei 2019 en nam het op tegen de gevaarlijke kickbokser Cosmo Alexandre. De wedstrijd eindigde bijna net zo snel als het begon, met Alexandre die een verwoestende hoek stoot die Northcutt onmiddellijk KO kreeg. De Amerikaan liep acht breuken in zijn gezicht op, waarvoor artsen negen uur nodig hadden om te herstellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws