UFC-legende Ronda Rousey gaat weer MMA-vechten en wel deze zaterdag Pro Wrestling
Pro Wrestling

UFC-legende Ronda Rousey gaat weer MMA-vechten en wel deze zaterdag

UFC-legende Ronda Rousey gaat weer MMA-vechten en wel deze zaterdag

Ronda Rousey maakt een terugkeer naar het MMA-vechten aanstaande zaterdag als zij tegenover Shayna Baszler bij WWE SummerSlam komt te staan in Detroit.

Een nieuwe bepaling is toegevoegd aan het gevecht tussen Shayna Baszler en Ronda Rousey bij WWE SummerSlam aanstaande zaterdag in Detroit. De twee zullen elkaar namelijk ontmoeten onder MMA-regels. Rousey die een legende werd binnen de UFC gaat in op de eis van Baszler die echt wil knokken in plaats van show worstelen.

Na twee videopakketten die op maandag tijdens Raw werden uitgezonden en het conflict tussen Rousey en Baszler in detail beschreven, werd aangekondigd dat het gevecht volgens MMA-regels zou worden gehouden.

Echt gevecht tussen Rousey en Baszler

Wat dit precies inhoudt, is momenteel niet bekend. Baszler heeft sinds ze Rousey uitdaagde benadrukt dat ze geen wedstrijd wilde, maar een echt gevecht. De videopakketten die werden uitgezonden vertelden het verhaal tussen Rousey en Baszler, teruggaand tot toen Rousey Baszler selecteerde voor haar team tijdens het seizoen van het UFC-programma "The Ultimate Fighter".

UFC-legende Ronda Rousey gaat weer MMA-vechten en wel deze zaterdag

Baszler zei dat ze alles gaf voor Rousey terwijl deze niets terugdeed. Rousey zei dat ze alles gaf aan Baszler, tot het punt waar Baszler haar nu haatte. Baszler beëindigde de promo door te zeggen dat het ergste is dat Rousey's dochter haar peetdochter is, en dat haar peetdochter haar moeder nooit zal vergeven voor wat ze haar zal aandoen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws