Kijk vandaag GRATIS naar het Grootste AEW wrestle evenement in Londen Pro Wrestling
Pro Wrestling

Kijk vandaag GRATIS naar het Grootste AEW wrestle evenement in Londen

Kijk vandaag GRATIS naar het Grootste AEW wrestle evenement in Londen

Vandaag zal All Elite Wrestling zijn (tot nu toe) grootste evenement organiseren, All In, die plaatsvindt in Wembley Stadium in Londen.

Gigantische wedstrijden zijn aangekondigd en het stadion heeft al records gebroken.De grootste wedstrijd dat zal plaatsvinden op All In is MJF vs Adam Cole voor MJF's AEW World Championship. De laatste aantal maanden waren MJF en Cole verwikkeld in een competitieve vriendschap wat begon in een gelijkspel bij een één-op-één match tegen elkaar, wat Cole oorspronkelijk uitsloot van een titelmatch.

AEW Titelmatch

Daarna waren ze samengevoegd in een tag team toernooi en bloeide een vriendschap tussen de twee op, waarbij ze het toernooi wonnen. In de tussentijd beloofde MJF Cole toch een titelwedstrijd als de main event van All In en gaf hem een contract, wat de main event al vaststelde.

Ondanks dat het team van MJF en Cole eerder deze maand een AEW World Tag Team Championship match verloren, heeft Cole nog steeds hoop dat ze als team ook een Championship verdiende, waardoor als gevolg leidde dat Cole en MJF op de Zero Hour voorbeschouwing voor de Ring of Honor World Tag Team Championship, gehouden door Aussie Open, zullen uitdagen.

Deelnemers AEW Londen

Buiten Cole en/vs MJF komt er een tiebreaker tussen FTR en The Young Bucks voor de AEW World Tag Team Championship. Ook zal Chris Jericho het tegen Will Ospreay opnemen, Nederlander Malakai Black zal met zijn maten van House of Black hun AEW World Trios Championship tegen Billy Gunn en The Acclaimed verdedigen en nog veel meer.Hier is de volledige lijst van de wedstrijden van AEW All In 2023:

 • ROH World Tag Team Championship Zero Hour: Aussie Open (c) vs Adam Cole en AEW World Champion MJF.
 • FTW Championship Zero Hour: Jack Perry (c) vs Hook.
 • AEW World Tag Team Championship: FTR (c) vs The Young Bucks.
 • AEW Women's World Championship: Hikaru Shida (c) vs Dr. Britt Baker DMD vs Saraya vs Toni Storm.
 • Coffin: Darby Allin en Sting vs Christian Cage en Swerve Strickland.
 • Golden Elite (Adam Page, Kenny Omega en Kota Ibushi) vs Konosuke Takeshita en Bullet Club Gold's Jay White en Juice Robinson.
 • Stadium Stampede: Chuck Taylor, Eddie Kingston, Orange Cassidy, Penta el Zero Miedo en Trent Beretta vs Santana, Ortiz en BCC's Claudio Castagnoli, Jon Moxley en Wheeler Yuta.
 • Chris Jericho vs Will Ospreay.
 • "Real World Championship": CM Punk (c) vs Samoa Joe.
 • AEW World Trios Championship: House of Black (Malakai Black, Buddy Matthews en Brody King) vs Billy Gunn en The Acclaimed (Anthony Bowens en Max Caster.
 • AEW World Championship: MJF (c) vs Adam Cole.

AEW All In is om 19:00 Nederlandse tijd live te zien via FITE op PPV. De Zero Hour preshow is een uur eerder (18:00 NL tijd) te zien op YouTube. Dit worstelevenement is het meest bezochte evenement voor een avond sinds WrestleMania 32.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws