Geld op? WWE zet kampioen Bray Wyatt aan de kant Pro Wrestling
Pro Wrestling

Geld op? WWE zet kampioen Bray Wyatt aan de kant

Geld op? WWE zet kampioen Bray Wyatt aan de kant

Bray Wyatt is ontslagen, vandaag deed WWE een bom van een aankondiging. De voormalige WWE Champion heeft sinds de Raw na WrestleMania 37 niet van zich laten zien.

Bray Wyatt is een voormalige WWE Champion, Universal Champion en Raw Tag Team Champion. Ook heeft hij verhaallijnen gehad met erg bekende worstelaars zoals onder andere The Undertaker, John Cena, Randy Orton, Kane en Seth Rollins.

Ook was Wyatt bekend door zijn meerdere karakters, zoals The Fiend en zijn sekteleider karakter met The Wyatt Family. De aankondiging sloeg als een bom in, aangezien Wyatt’s merchandise goed verkocht.

Reden voor zijn ontslag

Vlak nadat zijn ontslag werd aangekondigd, gingen diverse worstelmedia achter de redenen voor zijn ontslag aan. Volgens WON’s Dave Meltzer en Fightful’s Sean Ross Sapp zijn bezuinigingen de reden van Wyatt’s ontslag.

Hiervoor was het plan dat Wyatt in augustus zijn terugkeer zou maken met voorlopige plannen voor hem. Ook werd Wyatt volgens bronnen beschermend over zijn karakter, waardoor hij minder openstond van ideeën die hij slecht vond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws