De 1 Miljoen 'KO'! McKee stopt Pitbull in strijd om Bellator titel MMA Nieuws
MMA Nieuws

De 1 Miljoen 'KO'! McKee stopt Pitbull in strijd om Bellator titel

De 1 Miljoen 'KO'! McKee stopt Pitbull in strijd om Bellator titel

AJ McKee versloeg afgelopen nacht Patricio "Pitbull" Freire in de langverwachte Bellator Featherweight Grand Prix finale. De 26-jarige veroverde de Grand Prix-riem en de hoofdprijs van $ 1 miljoen met zijn verbluffende overwinning.

Bijna twee jaar nadat het begon, is de Bellator Featherweight Grand Prix afgelopen nacht in Los Angeles (Amerika), tot een einde gekomen. McKee bracht Freire aan het wandelen met een headkick. Hij volgde met een spervuur ​​van aanvallen, liet Freire vallen voordat hij in een staande guillotine ging en Freire bewusteloos kneep.

Beetje slap

,,Ik voelde hem een ​​beetje slap worden, dus dat gaf me het seintje dat hij out was", zei McKee. ,,Ik wist dat hij al flink geraakt was, dus ik voelde hem een ​​beetje knikken, en ik dacht: 'Ok, dat is het."

Freire deed zaterdag mee aan de wedstrijd als kampioen in twee divisies. Hij heeft nog steeds de lichtgewicht titel in zijn bezit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws