Voormalig United States Champion staat open voor Terugkeer WWE Pro Wrestling
Pro Wrestling

Voormalig United States Champion staat open voor Terugkeer WWE

Voormalig United States Champion staat open voor Terugkeer WWE

WWE Analist Yannick Pereira en zijn Companion Murat Kaya hebben afgelopen week een Interview gehad met voormalig WWE Superster en meervoudig Kampioen Carlito.

Het interview met Ex WWE Superstar Carlito Staat Online en In dit interview hebben ze het gehad over zijn recente return naar de WWE en hoe dat in z'n werking ging. Ook vertelde hij over z'n verleden en z'n 1ste run bij WWE Waarin hij ondermeer United States Champion en Intercontinental Champion werd.

Interview

Als verassing deed hij een open sollicitatie voor AEW en WWE!! Hij gaf aan open te staan voor een terugkeer bij de WWE of nieuw avontuur bij AEW. We hebben 20 minuten met de Apple Spitting Cool Guy gepraat en het volledige interview staat nu online via Youtube, Spotify & Juke! Check de links hier beneden!

Juke: https://juke.nl/podcasts/vechtsportinfo-wrestling-podcast?id=2e0ce6e5-e34b-5615-ad00-8536db5d9a9b Spotify: https://open.spotify.com/episode/1sZwoX99GcVDTitIgApW4r?si=xJbj5t9iSt-21Lmigmlnpg&utm_source=copy-link&dl_branch=1

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws