🎥 'Zware gek!' Conor McGregor deelt schokkende video van handgranaat gooier Nieuws
Nieuws

🎥 'Zware gek!' Conor McGregor deelt schokkende video van handgranaat gooier

🎥 'Zware gek!' Conor McGregor deelt schokkende video van handgranaat gooier

Conor McGregor geschokt door video van Oekraïense afgevaardigde die handgranaat laat ontploffen tijdens een raadsvergadering.

Het is belangrijk op te merken dat de inhoud van de video verontrustend kan zijn en mogelijk niet geschikt is voor minderjarige kijkers.

Voormalig UFC-kampioen in twee divisies, Conor McGregor, heeft onlangs gereageerd op een virale video waarin een Oekraïense politicus meerdere granaten laat ontploffen tijdens een dorpsraadsvergadering.

Explosieve vergadering: Afgevaardigde laat granaten ontploffen

Tijdens een recente raadsvergadering in het dorp Keretsky in de West-Oekraïense regio Zakarpattia, escaleerde een debat over financiën dramatisch. Afgevaardigde Serhiy Batryn, lid van het Oekraïense parlement, stond op en liet nonchalant meerdere granaten ontploffen midden in de vergaderruimte.

De vergadering werd live gestreamd, waardoor kijkers getuige waren van deze angstaanjagende gebeurtenis.

Schok en verwarring: 26 gewonden

De explosies veroorzaakten paniek en verwarring onder de aanwezigen. Beelden tonen geschokte mensen die opspringen en wegduiken terwijl de explosieven afgaan. Door de waanzinnige actie van de politicus raakten 26 mensen gewond. Batryn wordt momenteel onderzocht op terrorisme.

Virale Reacties: McGregor en Anderen Uiten Hun Schok

De video van Batryns acties ging snel viraal op sociale media, waarbij velen hun sympathie betuigden aan de slachtoffers. Conor McGregor, bekend om zijn carrière in de UFC, was een van degenen die reageerde op de video. Hij uitte zijn gedachten op X en had een eenvoudige reactie op het incident: 'Waanzin'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws