MMA-vechter (28) steekt ex-vriendin dood! Verstopt lijk Nieuws
Nieuws

MMA-vechter (28) steekt ex-vriendin dood! Verstopt lijk

MMA-vechter (28) steekt ex-vriendin dood! Verstopt lijk

Dwayne Herelle de 28-jarige MMA-vechter is aangeklaagd voor moord nadat zijn ex-vriendin doodgestoken werd aangetroffen in zijn appartement.

Het lichaam de vriendin van de MMA-vechter Irene Torres (24) werd ontdekt in het huis van Herelle. De 28-jarige vechter werd afgelopen weekend gearresteerd toen het lichaam van Torres werd gevonden in een kist in zijn kast. De ouders van het slachtoffer belde de politie nadat ze beveiligingsbeelden hadden gezien waarop te zien was dat Herellle, Torres uit haar huis sleepte afgelopen zondag en haar meenam.

MMA-vechter verstopt lijk in kast

Bij ondervraging door agenten hield de MMA-vechter vol dat hij Torres sinds vorige week vrijdag niet meer had gezien. Toen haar vader echter later kwam opdagen om Herelle te confronteren met de verdwijning van zijn dochter, bekende de 28-jarige dat hij Torres had doodgestoken.

Herelle werd later in hechtenis genomen nadat de vader van zijn slachtoffer de politie over zijn bekentenis had verteld. Van daaruit gaf de MMA-vechter toe dat ze haar op een parkeerplaats had doodgestoken voordat hij haar lichaam in een kast stopte. Het incident schokte de gemeenschap waar Torres woonde, evenals degenen die Herelle persoonlijk kenden.

In een interview met WKRN News 2 na de arrestatie van de MMA-vechter beschreef zijn coach Chris Beasley hoe Herelle was als persoon. "Het verbaast me, want ik zou zoiets nooit van Dwayne verwachten", zei hij. "Hij was zo'n aardig persoon. Hij deed altijd zijn uiterste best om mensen te helpen.” Beasley merkte later op dat de meeste vechters die hij heeft getraind hun agressie binnen de grenzen van de sportschool hebben weten te houden. Daarmee is hij verbijsterd door de acties van Herelle.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws