'Zuinige gast':Jake Paul tart UFC baas Dana White Nieuws
Nieuws

'Zuinige gast':Jake Paul tart UFC baas Dana White

'Zuinige gast':Jake Paul tart UFC baas Dana White

Sinds Askren recentelijk knock-out werd geslagen door de YouTuber, heeft White kritiek op Paul en zegt dat hij niet gelooft dat hij een echte vechter is en er geen belang bij heeft, hem te laten vechten in de UFC. Dit triggerde Paul die zijn pijlen richt op de UFC baas.

Paul een plaatste verklaring op zijn sociale media waar hij een bericht naar White stuurde en hem vroeg waarom hij de vechters niet meer betaalt. De YouTuber beweert dat hij meer geld heeft verdiend in zijn derde bokswedstrijd dan welke andere vechter dan ook in de geschiedenis van de UFC.

Je liegt

,,Dana, je zegt dat je de gevechten maakt die fans willen zien … dus schiet op en maak Jones vs. N’gannou. Betaal ze hun eerlijke deel … $ 10 miljoen gage voor elke man, plus PPV. Waarom worden UFC-vechters zo onderbetaald vs. boksers? Waarom heb ik meer verdiend in mijn derde gevecht dan alle UFC-vechters op twee na (Khabib & Conor) in de geschiedenis? Ik weet waarom."

LEES OOK JAKE PAUL OOG IN OOG MET RIVAAL DANIEL CORMIER

White heedful nog niet gereageerd en of hij dat zal doen is niet zeker. De UFC president lijkt geen tijd te willen besteden aan Paul en zijn escapades om het vechten heen. Op de weddenschap bewering schreef Paul nog; ,,Dana, je beweerde dat je $ 1 miljoen zou inzetten als ik verlies. Askren zou helpen maar dat is niet gebeurt, het lijkt er op dat je een zuinige gast bent. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws