🎥 Jake Paul oog in oog met UFC'er Daniel Cormier: 'Welke dikzak mep jij?' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 Jake Paul oog in oog met UFC’er Daniel Cormier: ‘Welke dikzak mep jij?’

🎥 Jake Paul oog in oog met UFC’er Daniel Cormier: ‘Welke dikzak mep jij?’

Jake Paul de YouTuber die bokser werd lijkt steeds meer aan de verkeerde kant van de sympathie te komen. Afgelopen week daagde de influencer voormalige UFC-kampioen Daniel Cormier uit, dat had hij beter niet kunnen doen.

Lastpak Paul versloeg recentelijk oud UFC’er Ben Askren in een beschamende bokswedstrijd. Askren ging schaamteloos knock-out tegen Paul en dit liet de vechtsport wereld achter in ongeloof. Toch lijkt het of de YouTube-ster zijn skills heeft om het te maken als boksen, een grote mond heeft hij zeker al.

Oog in oog met Cormier

Na het verlies van Askren kwam er flink commentaar en richtte Paul zijn pijlen op Cormier die hij een dikzak noemde en wel even terecht zou wijzen in de boksring. Cormier op zijn beurt zei dat Paul voorzichtig moest zijn wat hij wenst, “ik vermoordt hem” aldus Cormier.

Paul die afgelopen nacht aanwezig was tijdens het UFC 261 evenement in Florida, kwam ineens met Cormier oog in oog te staan. Cormier spotte de luis in de pels van het boksen en stoof op hem af. Aan de video’s te zien die op social media verschenen was Paul verrast maar bleef toch staan. Zover bekend liet Cormier in niet mis te verstane woorden weten aan Paul welke ‘dikzak’ hij nu zou gaan meppen.

Bekijk ook

Badr Hari krijgt belangrijke rol bij Glory Collision 3 vanavond

Fans die live willen kijken vanavond naar Collision 3

‘Mike Tyson (55) vecht in februari tegen Logan Paul (26)’

Moet Mike Tyson dit nu echt wel willen?

Gökhan Saki! ‘Mijn vuisten zullen spreken’ (video)

Het gevecht tussen McSweeney en Saki wordt door experts aangemerkt als een van de meest spannendste van het evenement.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page