Remy Bonjasky deelt emotioneel moment: 'Dromen komen uit' Nieuws
Nieuws

Remy Bonjasky deelt emotioneel moment: 'Dromen komen uit'

Remy Bonjasky deelt emotioneel moment: 'Dromen komen uit'

Dean Bonjasky de 14-jarige zoon van kickbokslegende Remy Bonjasky heeft een contract getekend bij de Engelse top voetbalclub West Ham United.

De overstap van Dean Bonjasky naar West Ham United markeert een belangrijke mijlpaal in de jonge voetbalcarrière van de 14-jarige. Zijn reis van de jeugdacademie van FC Volendam naar de jeugdopleiding van een Premier League club is een inspirerend verhaal van ambitie, doorzettingsvermogen en de wil om te slagen.

Trotse vader

Remy Bonjasky, bekend om zijn successen in de K-1 ring, deelt met trots de prestaties van zijn zoon via sociale media. "Mijn zoon volgt zijn dromen, en ik kon niet trotser zijn," aldus Bonjasky. Dit moment illustreert de kracht van familiewaarden en ondersteuning in de ontwikkeling van jong talent.

Op jonge leeftijd uitte Dean de wens om voor Chelsea te spelen. Zijn ondertekening bij West Ham United brengt hem niet alleen een stap dichter bij de Premier League, maar ook bij het verwezenlijken van zijn kinderdroom.

Kickbokserfgoed en Voetbaltalent

Hoewel de schaduw van een succesvolle vader imposant kan zijn, laat Dean zien dat hij zijn eigen pad naar succes kan banen. Zijn stappen in de voetbalwereld tonen aan dat talent, gecombineerd met harde werk en toewijding, de sleutel is tot het bereiken van je dromen.

Net als Dean Bonjasky heeft Million Manhoef, zoon van Melvin Manhoef, laten zien dat het sporttalent in deze families niet beperkt blijft tot de ring. Beiden dragen ze bij aan een nieuw hoofdstuk in de sportgeschiedenis van hun families.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws