Jake Paul richt zich op 'idioot' die Netflix gevecht afwees: 'Dan maar Mike Tyson' Nieuws
Nieuws

Jake Paul richt zich op 'idioot' die Netflix gevecht afwees: 'Dan maar Mike Tyson'

Jake Paul richt zich op 'idioot' die Netflix gevecht afwees: 'Dan maar Mike Tyson'

Jake Paul deelt maar al te graag zijn enthousiasme over de aanstaande bokswedstrijd met legende Mike Tyson in augustus, tijdens het allereerste vechtssport evenement ooit uitgezonden op Netflix.

Deze gelegenheid markeert een opmerkelijke samenwerking tussen Paul, Tyson, en Netflix, wat volgens Paul "wellicht het grootste gevecht aller tijden zou kunnen zijn."

Weg naar een legendarisch duel

In een recente aflevering van zijn podcast BS w/Jake Paul, vertelt "The Problem Child" hoe hij, samen met Nakisa Bidarian en Most Valuable Promotions, na meer dan een jaar overleg met Netflix, tot dit historische evenement zijn gekomen. "Ze waren meteen enthousiast," zegt Paul over Netflix's reactie op het idee.

Paul, onverschrokken door Tyson's kracht, voelt dat mensen zijn "ijzeren kin" en vermogen om klappen te incasseren onderschatten. Terwijl de voorbereidingen voor de zomer van 2024 voortduurden, kwam de zoektocht naar een tegenstander op gang.

Jake Paul vs. Mike Tyson een ongeëvenaarde match

Paul herinnert zich hoe hij verschillende potentiële tegenstanders benaderde, waaronder Tommy Fury, de man die Paul zijn enige professionele boksverlies toebracht. Volgens Paul wees Fury het gevecht af, zoekend naar een groter bedrag, wat Paul als een van de "domste beslissingen van zijn leven" beschouwt.

"Letterlijk is het volgende aanbod voor hem zoiets als: eigenlijk niets. Mijn merk stijgt alleen maar naar een heel ander niveau. We zouden waarschijnlijk 50-50 hebben gedeeld voor dat gevecht, en nu, wie weet wat ik nog meer ga doen." 'Tommy, het spijt me maatje, maar je bent nu een 10-procent. Maar je hebt het echt verkloot.'

Tommy Fury weigert rematch voor Tyson gevecht

Sinds zijn verlies tegen Fury heeft Paul drie opeenvolgende overwinningen behaald, waaronder een overwinning op Nate Diaz in augustus 2023. Zijn meest recente gevecht was op 2 maart, waar hij Ryan Bourland in de eerste ronde versloeg met een TKO in Puerto Rico.

Het gevecht met Paul zal Tyson's eerste gevecht in een boksring markeren sinds zijn tentoonstellingswedstrijd met Roy Jones Jr. in november 2020. Verwacht wordt dat het gevecht met Paul een professioneel boksduel zal zijn, de eerste sinds zijn gevecht met Kevin McBride in juni 2005.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws