Remy Bonjasky onthult: De echte strijd achter zijn Kickboks succes Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Remy Bonjasky onthult: De echte strijd achter zijn Kickboks succes

Remy Bonjasky onthult: De echte strijd achter zijn Kickboks succes

Remy Bonjasky, bekend om zijn succes in het kickboksen, deelt zijn verhaal over de weg naar de top. "Ik zong altijd onder de douche: 'Once I’ll be the strongest fighter in the K1.'

Maar het had ook anders kunnen lopen," vertelt Bonjasky op Facebook. Hij benadrukt het belang van meer dan alleen doelen stellen en visualiseren. "Bij mij vielen alle puzzelstukjes goed, maar dat was niet alleen geluk: ik deed het werk. Ik geloofde, vertrouwde en liet niets tussen mij en mijn droom komen."

Omgaan met tegenslagen en blijven geloven

Bonjasky erkent dat hij ook tegenslagen en verliezen heeft gekend in zijn carrière. "Juist dan komt het erop aan. Als je valt: blijf je liggen? Of sta je op en ga je door? Geloof je in de ander, of geloof je in jezelf?" vraagt hij. Voor Bonjasky was focus het allerbelangrijkste.

"Laat je niet gek maken, laat je niet afleiden. Voor mij was het mijn toekomst: ik ging hoe dan ook de beste worden," zegt hij.

Dagelijkse inspanningen en zelfvertrouwen

Bonjasky deelt ook hoe zijn dagelijkse inspanningen bijdroegen aan zijn succes. "Mensen om me heen geloofden lang niet allemaal in mij en mijn droom. Maar ik wel. Ik fietste elke dag met mijn sporttas van de Bijlmer naar het centrum en weer terug."

Zelfs zonder geld voor de tram of metro, vond hij manieren om toch op de sportschool te komen. "Had ik een lekke band? Dan glipte ik stiekem die metro in. Ik had er alles voor over om toch op die sportschool te komen," herinnert hij zich. Bonjasky's verhaal benadrukt het belang van zelfvertrouwen en vastberadenheid in het nastreven van dromen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws