Nieuwe 'Rico' grote publiekstrekker Glory 91 event in Parijs Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nieuwe 'Rico' grote publiekstrekker Glory 91 event in Parijs

Nieuwe 'Rico' grote publiekstrekker Glory 91 event in Parijs

Bahram Rajabzadeh lijkt de kar te gaan trekken voor het Glory 91 event welke op 27 april gehouden gaat worden in de Franse hoofdstad, Parijs.

Op 27 april staat Parijs in het teken van het Glory 91 event, waarbij Bahram Rajabzadeh de show lijkt te gaan stelen. De volledige line-up, vandaag aangekondigd, biedt op het eerste gezicht misschien niet de spanning die Nederlandse kickboksfans gewend zijn, maar niets is minder waar.

Met namen als Bahram Rajabzadeh en Endy Semeleer, die zijn weltergewicht titel verdedigt tegen Chico Kwasi, belooft het een avond vol vuurwerk te worden.

De nieuwe Rico, Bahram Rajabzadeh

Bahram Rajabzadeh, door velen gezien als de nieuwe Rico Verhoeven, staat klaar om de kickbokswereld op zijn kop te zetten. Zijn deelname aan Glory 91 wordt met grote anticipatie ontvangen, zowel door de fans als door kenners van de sport.

Rajabzadeh's reputatie als een dynamische en krachtige vechter maakt hem tot een van de meest besproken namen van dit evenement.

Lokale en internationale talenten schitteren in Parijs

Naast de grote namen zorgt Glory 91 ook voor lokale sensatie door bekende Franse vechters in te zetten en introduceert het Marokkaans-Belgische talent Youssef Boughanem. Deze strategie belooft niet alleen een avond vol topgevechten, maar ook verrassingen die de fans op het puntje van hun stoel zullen houden.

Voor Nederlandse fans die het evenement willen volgen, is Glory 91 beschikbaar op Videoland. Wie liever live de adrenaline en spanning van de gevechten ervaart, kan vanaf vrijdag 22 maart tickets verkrijgen via de bekende kanalen.

GLORY 91 Fight Card

Categorie Vechters
Hoofdevenement GLORY Weltergewicht Titel
Kampioen Endy Semeleer
Uitdager Chico Kwasi
Co-Hoofdevenement Lichtzwaargewicht
Bahram Rajabzadeh
Kevin Oumar
Catchgewicht 72 kg Youssef Boughanem
Stanislav Kazantsev
Zwaargewicht Sofian Laïdouni (#6)
Vladimir Tok
Lichtzwaargewicht Mo Amine (#5)
Pascal Toure (#9)
Weltergewicht Jos van Belzen (#10)
Cyril Benzaquen
Vedergewicht David Mejia (#10)
Bobo Sacko
Voorprogramma Weltergewicht
Robin Ciric (#6)
Diaguely Camara
Ismail Ouzgni (#5)
Mehdi Ait El Hadj
Middengewicht Florian Kroger
Ramy Deghir

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws