Zlatan Ibrahimovic: Van voetballegende naar kickboksicoon? Nieuws
Nieuws

Zlatan Ibrahimovic: Van voetballegende naar kickboksicoon?

Zlatan Ibrahimovic: Van voetballegende naar kickboksicoon?

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn behendigheid als voetballer deels te danken aan zijn achtergrond in taekwondo en nu zijn carrière op het veld stopt zien de fans hem graag in de ring.

AC Milan-aanvaller Zlatan Ibrahimovic heeft gisteren zijn afscheid aangekondigd van het voetbal na een seizoen vol blessures, waarmee een einde komt aan een carrière vol trofeeën bij enkele van Europa's beste clubs. Na toegejuicht te zijn door het publiek in het San Siro stadion, zei de 41-jarige Zweedse spits dat hij afscheid nam van het voetbal, maar niet van zijn fans.

De voordelen van kickboksen voor Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic's contract bij Milan loopt eind juni af en zal niet verlengd worden na een seizoen dat geteisterd werd door blessures. Echter is de Zweed een zwarte band in Taekwondo en zien fans een toekomst in de vechtsport weggelegd ook al is hij al 41 jaar.

De wereldberoemde inmiddels ex-voetballer heeft al vaker laten zien zijn mannetje staan als het om vechten gaat, alhoewel hij nooit op het veld zijn Taekwondo gebruikte. Op social media filosoferen de fans van Ibrahimovic over welke vechtsport of organisatie hij zich zou moeten aansluiten.

"Zlatan zou bij PFL wel kunnen toetreden, als zij Jake Paul binnenslepen dan is het een 123tje", schrijft een fan. "Kickboksen is ook wel wat voor Zlatan, met zijn lange benen niet makkelijk om bij hem te komen", zegt een andere fan. Of Ibrahimovic de ring in zal gaan valt nog te bezien, grote kans dat hij lekker van zijn pensioen zal gaan genieten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws