🎥 Topvoetballer Lionel Messi krijgt bezoek van MMA-kampioen! 'Enige idool die ik heb' Nieuws
Nieuws

🎥 Topvoetballer Lionel Messi krijgt bezoek van MMA-kampioen! 'Enige idool die ik heb'

🎥 Topvoetballer Lionel Messi krijgt bezoek van MMA-kampioen! 'Enige idool die ik heb'

Lionel Messi ontving dinsdag Laureano "Pepi" Staropoli bij hem thuis, de Argentijnse MMA-vechter (Mixed Martial Arts) die afgelopen vrijdag in Frankrijk de AFC (ARES) wereldtitel won.

De aanvoerder van het Argentijnse nationale team zetten zijn handtekening de titelriem, die "Pepi" Staropoli won na het verslaan van de Fransman Micakael Lebout door technische knock-out in de Dome in Parijs.

Bedankt Leo Messi, jij bent het enige idool die ik heb

Staropoli publiceerde zelf op zijn officiële Instagram-account de foto's en video's van de ontmoeting met Messi, die hem ontving in zijn huis in Parijs.

De vechter uit La Plata heeft een tatoeage van Messi die de WK beker kust op zijn been. Messi signeerde ook daar vlak onder zijn handtekening, zodat hij die later op zijn huid kan laten tatoeëren.

"Zonder woorden, de beste dag van mijn leven. Bedankt Leo Messi, jij bent het enige idool die ik heb", schreef Staropoli op zijn sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws