MMA-vechter dreigt Lionel Messi! 'jij bent de volgende' Nieuws
Nieuws

MMA-vechter dreigt Lionel Messi! 'jij bent de volgende'

MMA-vechter dreigt Lionel Messi! 'jij bent de volgende'

Mirko Cro Cop, is een grote naam in MMA. Hij zal zijn Kroatische team steunen tegen Argentinië tijdens de halve finale op het WK 2022. Voor de wedstrijd van vanavond stuurde de vechter een waarschuwing naar Lionel Messi.

Vanavond staat Argentinië tegenover Kroatië voor een plek in de finale. Een meer dan belangrijke wedstrijd voor Lionel Messi, die ervan droomt om voor het eerst in zijn carrière de felbegeerde trofee in de wacht te slepen. Maar voordat hij het gazon betreed, stuurde Mirko Cro Cop de Kroatische MMA-legende, een waarschuwing naar de zevenvoudig Ballon d'Or winnaar.

Messi blijft de woede van vechtsportatleten aantrekken. Na de bokser Canelo Alvarez die hem had bedreigd na de wedstrijd van zijn Argentijnse selectie tegen Mexico, was het Mirko Cro Cop die het overnam, in een veel sympathiekere stijl.

Je bent aan de beurt

De voormalig UFC en Pride vechter staat duidelijk achter Luka Modric en het hele Kroatische team voor deze halve finale van het WK. Op Instagram stuurde hij een bericht naar Messi door een fotomontage te plaatsen waar we hem oog in oog met de voetballer kunnen zien. Met als onderschrift een simpel maar doeltreffend: “jij bent de volgende!”.

Een manier om Messi duidelijk te maken dat de landgenoten van Cro Cop hem hetzelfde lot willen toebedelen als het Brazilië van Neymar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws