WWE Backlash: Chaos, Spektakel en 100 Decibel Entertainment! Pro Wrestling
Pro Wrestling

WWE Backlash: Chaos, Spektakel en 100 Decibel Entertainment!

WWE Backlash: Chaos, Spektakel en 100 Decibel Entertainment!

Afgelopen avond vond in Lyon, Frankrijk de eerste van de drie grote WWE-shows plaats die dit jaar in Europa worden gehouden. De LDLC Arena was uitverkocht en de sfeer zat er vanaf minuut één goed in.

De avond begon met een geweldige match tussen Kevin Owens & Randy Orton tegen The Bloodline-leden Sikoa & Tonga. Kendo sticks, prullenbakken, tafels en stoelen vlogen in het rond en het publiek genoot met volle teugen van de chaos.

Ondanks de inspanningen van Owens en Orton bleken The Bloodline, met behulp van familielid Tanga Loa, te sterk. De match eindigde in een overwinning voor Sikoa en Tonga.

Bayley Behoudt Haar Titel

In de tweede match namen WWE-vrouwenkampioen Bayley, Naomi en Tiffany Stratton het tegen elkaar op. De vriendschap tussen Naomi en Bayley leek geen rol te spelen, want beide dames gingen er hard aan toe.

Tiffany probeerde te profiteren van de interne rivaliteit, maar tevergeefs. Uiteindelijk won Bayley de wedstrijd en behield ze haar titel. De kans is groot dat we binnenkort nog een rematch tussen beide dames gaan zien.

Damien Priest Houdt Zwaargewicht Titel Vast

Zwaargewicht kampioen Damien Priest nam het op tegen Jey Uso voor het kampioenschap. De wedstrijd werd echter voortdurend verstoord door (oud)vrienden van Priest, Finn Balor en JD McDonagh.

Priest, die de titel op een eerlijke manier wilde verdedigen, raakte gefrustreerd door de inmenging van Balor en McDonagh. Na een chaotische finale won Priest de wedstrijd en behield hij zijn titel. Het lijkt erop dat dit het einde van de vriendschap tussen Priest, Balor en McDonagh betekent.

Nieuwe Tagteam Kampioenen Gekroond

De dames tagteam kampioenen The Kabuki Warriors (Asuka en Kairi Sane) namen het op tegen Bianca Belair en Jade Cargill. De fans keken reikhalzend uit naar het debuut van Cargill, die nog wat ervaring moet opdoen.

Bianca Belair, met haar enorme ervaring, nam Cargill bij de hand en samen vormden ze een onverslaanbaar team. De Kabuki Warriors werden volledig overklast en Belair en Cargill kroonden zich tot de nieuwe Tagteam Champions.

Cody Rhodes Behoudt WWE Kampioenschap

Normaalgesproken krijgt een titelhouder die zijn titel verliest een rematch, maar in dit geval was er geen rematch mogelijk. Roman Reigns, de man die Cody Rhodes had verslagen, nam tijdelijk vrijaf om te rusten na zijn strijd tegen leukemie.

In plaats van Reigns kreeg LA Knight, die in een eerdere match AJ Styles had verslagen, de kans om het tegen Rhodes op te nemen in de Main Event.

De Franse fans zorgden voor een geweldige sfeer in de arena en zongen luid mee met de entrance songs van beide wrestlers. Het geluidsniveau in de LDLC Arena bereikte zelfs 100 decibel en hoger.

Styles en Rhodes vochten een spectaculaire match, maar uiteindelijk bleek Rhodes te sterk. De aanmoediging van het publiek hielp hem over de streep en hij behield zijn WWE-kampioenschap.

Een Onvergetelijke Avond

De WWE kan terugkijken op een zeer geslaagde avond in Lyon. De fans kregen waar ze voor kwamen: spectaculaire matches, entertainment van het hoogste niveau en een onvergetelijke sfeer.

Wil je ook live bij een WWE-show zijn? Op zondag 25 augustus komt de WWE naar Ahoy in Rotterdam. Er zijn nog diverse kaarten beschikbaar!

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws