WINKEL VADER UFC-VECHTER GESLOOPT: 'Ik sla jullie verrot'
Home / Nieuws / WINKEL VADER UFC-VECHTER GESLOOPT: ‘Ik sla jullie verrot’

WINKEL VADER UFC-VECHTER GESLOOPT: ‘Ik sla jullie verrot’

UFC-vechter Belal Mohammed is klaar met de vandalen die zijn vaders winkel vernielde. Als ik jullie snap sla ik jullie het ziekenhuis in.

Belal Muhammad is woest op plunderaars na de vernietiging van de winkel van zijn vader tijdens de George Floyd-rellen. Na de moord op de eerder genoemde Floyd hebben de afgelopen week protesten de Verenigde Staten overspoeld en velen hebben hun stem laten horen.

De aanhoudende rellen lijken niet snel te vertragen is een avondklok is ingevoerd van de westkust naar het oosten. Duizenden burgers kiezen er desalniettemin voor om hun protesten te houden.

Als ik je snap sla ik je verrot

Winkels werden geplunderd en vernield, auto’s in brand gestoken door relschoppers. De winkel van de vader van de UFC-vechter werd ook totaal gesloopt. “Het zien van de winkel van mijn vader, familie en vrienden van kleine bedrijven die worden geplunderd en vernietigd is walgelijk. “

“Ik beloof het als ik je snap dan sla ik je het ziekenhuis in, “zegt Mohammed op social media. Het debat over de vraag of dit de juiste aanpak is of niet, zal nog lang doorgaan. Maar in termen van Belal Mohammed is het hartverscheurend om te zien welk effect dit heeft op kleine bedrijven.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page