WINKEL VADER UFC-VECHTER GESLOOPT: 'Ik sla jullie verrot' Nieuws
Nieuws

WINKEL VADER UFC-VECHTER GESLOOPT: 'Ik sla jullie verrot'

WINKEL VADER UFC-VECHTER GESLOOPT: 'Ik sla jullie verrot'

Belal Muhammad is woest op plunderaars na de vernietiging van de winkel van zijn vader tijdens de George Floyd-rellen. Na de moord op de eerder genoemde Floyd hebben de afgelopen week protesten de Verenigde Staten overspoeld en velen hebben hun stem laten horen.

De aanhoudende rellen lijken niet snel te vertragen is een avondklok is ingevoerd van de westkust naar het oosten. Duizenden burgers kiezen er desalniettemin voor om hun protesten te houden.

Als ik je snap sla ik je verrot

Winkels werden geplunderd en vernield, auto's in brand gestoken door relschoppers. De winkel van de vader van de UFC-vechter werd ook totaal gesloopt. "Het zien van de winkel van mijn vader, familie en vrienden van kleine bedrijven die worden geplunderd en vernietigd is walgelijk. "

WINKEL VADER UFC-VECHTER GESLOOPT: 'Ik sla jullie verrot'

"Ik beloof het als ik je snap dan sla ik je het ziekenhuis in, "zegt Mohammed op social media. Het debat over de vraag of dit de juiste aanpak is of niet, zal nog lang doorgaan. Maar in termen van Belal Mohammed is het hartverscheurend om te zien welk effect dit heeft op kleine bedrijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws