VIDEO: Relschoppers steken bekende vechtsportschool in brand - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Relschoppers steken bekende vechtsportschool in brand

VIDEO: Relschoppers steken bekende vechtsportschool in brand

De rellen in Amerika om de dood van George Floyd zetten het land op de kop. Zondag werd de bekende. 10th planet Jiu jitsu Long Beach in de brand gezet.

Floyd overleed nadat een agent hem een lange tijd een knie in de keel drukte waardoor hij geen lucht meer kreeg. Dit was de aanleiding van grote rellen in Amerika waar hele veldslagen met de politie worden uitgevochten. Waar ook 10th planet Jiu jitsu nu slachtoffer van is.

In 2003, na het verdienen van een zwarte band onder Jean-Jacques Machado, opende Eddie Bravo zijn eerste 10e Planet Jiu-Jitsu school in Los Angeles, Californië. De Long Beach vestiging is er een van onder leiding van Rose Gracie.

Veel bekende vechters

Rose Gracie is de dochter van Rorion Gracie uit de bekende Gracie familie die het Braziliaanse Jiu Jitsu introduceerde. Zij produceerde veel bekende kampioenen waaronder MMA-vechters in de UFC. Rose ging naar social media om haar verhaal te doen over de vernieling van haar sportschool.

Er is een gofundme actie opgestart om geld in te zamelen voor de sportschool. Eddie Bravo deed ook een statement uitgaan over de rellen en de vernieling aan zijn sportschool.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page