Wie wordt de tegenstander van Rico Verhoeven op GLORY 59 Amsterdam? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Wie wordt de tegenstander van Rico Verhoeven op GLORY 59 Amsterdam?

Wie wordt de tegenstander van Rico Verhoeven op GLORY 59 Amsterdam?

Gisteren werden enkele partijen bekend gemaakt voor GLORY 59 zoals de clash tussen Murthel Groenhart en Mohammed Jaraya, ook zullen andere bekende namen aantreden zoals een Michael Duut tegen Mourad Bouzidi en Tyjani Beztati die tegen Chris Baya zal aantreden. Overigens maakte Badr bekend niet te vechten tijdens GLORY 59. Verwacht wordt dat de tegenstander van Rico Verhoeven voor GLORY 59 zeer snel aangekondigd zal worden.

Guto Inocente

Het heeft er alle schijn van dat de Braziliaan Guto Inocente, de tegenstander zal kunnen zijn van ongeslagen wereldkampioen Rico Verhoeven tijdens GLORY 59 welke in september plaatsvindt in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Op zich is het geen moeilijke rekensom, er zijn haast geen tegenstanders te vinden voor Rico Verhoeven naast een Badr Hari, waarvan de fans verwachten en hopen dat deze twee grootheden toch nog zullen clashen ergens dit jaar.

Lege ruif

De ruif met waardige tegenstanders voor Verhoeven raakt aardig leeg binnen de organisatie zelf, of men moet een uitstap nemen naar een concurrerende organisatie zoals een eerdere partij van Ismael Lazaar (Enfusion) die tegen Verhoeven in de ring stond op GLORY 41. Inocente daagde Verhoeven al meerdere keren uit via social media, zo sprak hij GLORY aan op het feit dat zij hun”Golden Boy” Verhoeven zouden beschermen.

Guto Innocente daagt Rico Verhoeven uit en dreigt hem knockout te slaan
Foto Instagram waar Inocente de draak steekt met Verhoeven

“Hey Glory kickboxing; stop met het beschermen van je jongen (Rico Verhoeven) en geef me een kans om voor de titel te vechten! laat het gebeuren op Glory 59 … Ik beloof het, ik zal hem knock-out slaan!” Aldus Inocente eerder op zijn instagram. Ook de fans van Inocente lijken er steeds meer van overtuigd dat hun idool zal knokken tegen Verhoeven, “see you at Glory 59” is een van de comments onder een van zijn posts op Instagram.

GLORY 59

Later kondigde men aan dat er gesprekken waren tussen Inocente en GLORY voor een eventueel gevecht tegen Verhoeven. Echter is de uitkomst niet officieel bevestigd tot nu toe, echter wordt wel verwacht dat er nu een snelle aankondiging volgt, het is immers nog maar kort dag tot september. Overigens blijkt de kaartverkoop voor GLORY 59 zeer voorspoedig te verlopen, wat goed nieuws is voor de organisatie en het kickboksen, wat mede door GLORY maar ook andere vechtsport organisaties op positieve wijze zijn weg terug aan het maken is in Nederland.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page