Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov komt steeds dichterbij Nieuws
Nieuws

Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov komt steeds dichterbij

Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov komt steeds dichterbij

Lucratief

De 30-jarige verruilde vervolgens MMA voor boksen door Floyd Mayweather tegemoet te treden in een enorm lucratieve pay-per-view wedstrijd. Echter bijna twee jaar na zijn laatste UFC-gevecht nadert McGregor een terugkeer naar de kooi. Een gevecht tegen Nurmagomedov voordat het jaar uit is, is genoemd op handen.

En toen hem werd gevraagd over het aanstaande titelgevecht, zei McGregor: "Ja, het is heel dichtbij. Het is nog niet officieel, maar dichtbij. [In 2018] geloof ik," vertelde hij aan TMZ. "Ik hou van New York en zou graag weer in Madison Square Garden willen vechten, maar ik geloof dat dit gevecht in Las Vegas zal zijn," voegde hij eraan toe.

UFC 229 of 230?

Nurmagomedov vs McGregor zal naar verwachting tijdens UFC 229 op 6 oktober in de T-Mobile Arena in Las Vegas, of tijdens UFC 230 op 3 november in Madison Square Garden kunnen plaatsvinden. McGregor krijgt de eerste kans om te vechten tegen de 29-jarige Rus die de UFC lichtgewicht divisie heeft gehaald nadat hij Al Iaquinta eerder in het jaar op overtuigende wijze had verslagen. De onverslagen-kampioen hield zijn perfecte record in tact en pakte zijn 26e professionele MMA-overwinning. Nurmagomedov of McGregor, voor wie bent u?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws