Guto Inocente daagt Rico Verhoeven uit en dreigt hem knockout te slaan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Guto Inocente daagt Rico Verhoeven uit en dreigt hem knockout te slaan

Guto Inocente daagt Rico Verhoeven uit en dreigt hem knockout te slaan

Glory kickbokser Guto Inocente heeft via zijn Instagram pagina een duidelijke boodschap naar de Glory directie en Rico Verhoeven gestuurd. De Braziliaanse kickbokser poste een opmerkelijk maar duidelijk bericht: ‘Hallo Glory Kickboxing en iedereen, stop met het beschermen van Rico Verhoeven en geef mij een kans om tegen hem te vechten voor de titel op Glory 59. Ik beloof jullie, ik sla hem knock out’. Het is niet de eerste keer dat Guto Inocente zich duidelijk uitlaat naar Glory, regelmatig reageert hij via Instagram op officiële berichten van Glory als het gaat om posts over Rico Verhoeven.

Guto Innocente daagt Rico Verhoeven uit en dreigt hem knockout te slaan

Guto Inocente won zijn laatste twee partijen op Glory, tijdens Glory 43 in New York versloeg hij Benjamin Adegbuyi op punten en vervolgens versloeg hij tijdens Glory 50 in Chicago Australiër Junior Tafa. Tot op heden vocht Inocente zesmaal voor Glory en wist hij vijf van zijn partijen om te zetten in winst. Een partij ging verloren, dit was tegen Jamal Ben Saddik op Glory 39 in Brussel.

Morgen brengen wij deel 1 van The Road to Glory Amsterdam, een serie artikelen waarin mogelijke scenario’s worden besproken voor Glory 59 op 29 september in de Johan Cruijff Arena.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page