Guto Inocente daagt Rico Verhoeven uit en dreigt hem knockout te slaan - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Guto Inocente daagt Rico Verhoeven uit en dreigt hem knockout te slaan

Guto Inocente daagt Rico Verhoeven uit en dreigt hem knockout te slaan

Glory kickbokser Guto Inocente heeft via zijn Instagram pagina een duidelijke boodschap naar de Glory directie en Rico Verhoeven gestuurd. De Braziliaanse kickbokser poste een opmerkelijk maar duidelijk bericht: ‘Hallo Glory Kickboxing en iedereen, stop met het beschermen van Rico Verhoeven en geef mij een kans om tegen hem te vechten voor de titel op Glory 59. Ik beloof jullie, ik sla hem knock out’. Het is niet de eerste keer dat Guto Inocente zich duidelijk uitlaat naar Glory, regelmatig reageert hij via Instagram op officiële berichten van Glory als het gaat om posts over Rico Verhoeven.

Guto Innocente daagt Rico Verhoeven uit en dreigt hem knockout te slaan

Guto Inocente won zijn laatste twee partijen op Glory, tijdens Glory 43 in New York versloeg hij Benjamin Adegbuyi op punten en vervolgens versloeg hij tijdens Glory 50 in Chicago Australiër Junior Tafa. Tot op heden vocht Inocente zesmaal voor Glory en wist hij vijf van zijn partijen om te zetten in winst. Een partij ging verloren, dit was tegen Jamal Ben Saddik op Glory 39 in Brussel.

Morgen brengen wij deel 1 van The Road to Glory Amsterdam, een serie artikelen waarin mogelijke scenario’s worden besproken voor Glory 59 op 29 september in de Johan Cruijff Arena.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page