'Adegbuyi is plan B voor Rico Verhoeven's team': Khachab haalt uit naar rivaal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Adegbuyi is plan B voor Rico Verhoeven's team': Khachab haalt uit naar rivaal

'Adegbuyi is plan B voor Rico Verhoeven's team': Khachab haalt uit naar rivaal

Tijdens een face-to-face gesprek voorafgaand aan de Glory Grand Prix, stonden Nabil Khachab en Benjamin Adegbuyi voor het eerst tegenover elkaar.

Deze ontmoeting onthulde een interessante dynamiek tussen de twee vechters. Khachab, bekend om zijn kalmte, en Adegbuyi, met zijn rijke ervaring, wisselden woorden uit die de spanning voor hun aanstaande gevecht op 9 maart alleen maar deden toenemen.

"Jij bent plan B voor team Rico"

Khachab wierp Adegbuyi voor de voeten dat hij slechts een tweede keus was voor team Rico. Adegbuyi liet zich echter niet uit het veld slaan en kaatste terug dat Khachab nu in dezelfde positie verkeert, vooral nadat Jamal Ben Saddik zich bij het team van de Marokkaanse vechter voegde.

Het gesprek aan tafel belooft een boeiende inleiding te zijn voor het fysieke gevecht dat zal plaatsvinden tijdens de Glory zwaargewicht Grand Prix.

Meer dan alleen een gevecht

Adegbuyi benadrukte zijn ervaring in toernooigevechten, iets wat niet te ontkennen valt. Khachab, hoewel minder vaak in de ring, werd door Adegbuyi niet onderschat. Dit onderstreept dat ondanks de mindere ervaring van Khachab, hij een geduchte tegenstander blijft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws