🎥 Sloper! Nabil Haryouli laat niets heel van tegenstander en toont dominantie in MMA-clash MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Sloper! Nabil Haryouli laat niets heel van tegenstander en toont dominantie in MMA-clash

🎥 Sloper! Nabil Haryouli laat niets heel van tegenstander en toont dominantie in MMA-clash

Nabil Haryouli kende vandaag geen genade met zijn Italiaanse tegenstander Antonino Raia en versloeg deze in de eerste ronde van Enfusion ECE 9 in Alkmaar.

Gen vechter tot nu toe lijkt het arsenaal in huis te hebben om Nabil Haryouli te verslaan. De topvechter die als kickbokser al grote successen kende liet vandaag zien in het MMA ook een grote macht te zijn.

Nabil Haryouli is niet te stoppen

Zijn Italiaanse tegenstander Raia had simpel weg geen antwoordt op Haryouli die op de grond domineerde. Verwacht werd dat Haryouli die bij het grote publiek bekend is als acteur in de serie Mocro-Maffia het gevecht staande zou voeren.

Het was duidelijk te zien dat Haryouli die zich ook voorbereidde in Amerika zijn grondwerk goed had aangescherpt. Het is niet ondenkbaar dat de Marokkaans-Nederlandse vechter in de toekomst wel eens bij de UFC, PFL of Bellator in de kooi zou kunnen komen te staan.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws