'Wat een uitzicht! Paige VanZant geeft zich bloot in OnlyFans fotoshoot (video) Nieuws
Nieuws

'Wat een uitzicht! Paige VanZant geeft zich bloot in OnlyFans fotoshoot (video)

'Wat een uitzicht! Paige VanZant geeft zich bloot in OnlyFans fotoshoot (video)

Paige VanZant laat fans sprakeloos achter na een voorproefje te geven van haar nieuwste fotoshoot voor haar OnlyFans account. De knappe vechtster laat niet veel aan de verbeelding over.

UFC en WWEster Paige VanZant heeft fans verrukt door een voorproefje te bieden van haar nieuwste fotoshoot. VanZant behoort tot de meest beroemde persoonlijkheden in de wereld van MMA. Ondanks haar laatste MMA-gevecht dat plaatsvond in juli 2021, heeft ze een enorme schare fans dankzij haar aanwezigheid op sociale media en heeft ze zich financieel goed weten te handhaven via haar carrière als model op OnlyFans.

Ze gaf een voorproefje van de nieuwste fotoshoot voor haar OnlyF*ns-pagina en plaatste een video op Instagram. Ze onderschreef de post met de woorden:

"Binnenkort.... De laatste foto is mijn favoriet."

De reacties van fans

De aankondiging van Paige VanZant's nieuwste fotoshoot heeft haar fans in vervoering gebracht. Velen van hen uitten hun opwinding en ongeduld om de volledige fotoserie te zien. Enkelen van hen beweerden dat haar schoonheid en uitstraling een "beter uitzicht" boden dan het wereldberoemde Empire State Building in New York.

VanZant heeft niet alleen bekendheid vergaard in de vechtsportwereld, maar heeft ook met succes haar carrière voortgezet als model op het OnlyFans-platform, waar ze exclusieve content deelt met haar loyale aanhangers. De fans kunnen nauwelijks wachten om meer van de fotoshoot te zien en zijn verheugd over de aankomende publicatie van de volledige serie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws