Wanneer is Jake Paul versus Mike Tyson? Nederlandse starttijd Netflix en meer Nieuws
Nieuws

Wanneer is Jake Paul versus Mike Tyson? Nederlandse starttijd Netflix en meer

Wanneer is Jake Paul versus Mike Tyson? Nederlandse starttijd Netflix en meer

Jake Paul en Mike Tyson zullen zaterdag 20 juli 2024 tegen elkaar de boksring ingaan in het AT&T Stadium in Arlington Texas. De wedstrijd is live te zien op NetFlix de Nederlandse uitzending begint om 04:00 uur in de ochtend op zondag.

De bokswereld staat op stelten! Op zaterdag 20 juli 2024 vindt in het AT&T Stadium in Arlington Texas een ongekend gevecht plaats. De legendarische Mike Tyson 57 jaar kruipt opnieuw de ring in om het op te nemen tegen de opkomende YouTube-ster Jake Paul 27 jaar. Dit bizarre evenement, exclusief te streamen op Netflix, belooft vuurwerk!

  • Evenement: Bokswedstrijd tussen Jake Paul en Mike Tyson
  • Datum: Zaterdag 20 juli 2024
  • Locatie: AT&T Stadium, Arlington, Texas
  • Live te zien op: Netflix
  • Uitzending begint om: 04:00 uur in de ochtend

Een Echte Profwedstrijd met Aangepaste Regels

Hoewel velen dachten dat dit een exhibitie-wedstrijd zou worden is het tegendeel waar. De Texas Department of Licensing and Regulations heeft dit gevecht officieel goedgekeurd als een professionele bokswedstrijd. Dit betekent dat de overwinning serieus telt voor beider bokscarrières.

Omdat Mike Tyson al op leeftijd is zijn er wel wat aanpassingen gedaan aan de standaardregels. Zo zal het gevecht bestaan uit acht ronden van twee minuten in plaats van de gebruikelijke drie minuten. Daarnaast zullen de boksers 14-ounce handschoenen dragen in plaats van de lichtere 10-ounce variant. Tyson zelf vroeg om de verkorte rondes voor "meer actie" en een hoger tempo in de wedstrijd.

Kritiek op het Gevecht, maar Tyson is Vastberaden

De aankondiging van dit gevecht zorgde voor nogal wat opschudding. Vooral boksexperts en fans vrezen voor de gezondheid van Tyson, gezien zijn leeftijd en het lange tijd uit de ring zijn geweest. De bokslegende zelf is echter strijdlustig en laat zich niet tegenhouden.

Hij ziet dit als een unieke kans en is klaar om te knallen. Volgens Tyson zijn zijn critici jaloers op hem en snappen ze niet de impact die hij heeft op de bokswereld.

Tickets voor de Wedstrijd: Van Prijzig tot Extreem Prijzig

Wil je dit historische gevecht live meemaken? Dan moet je diep in de buidel tasten. Tickets op de zwarte markt variëren momenteel van €100 tot wel €50.000, hoewel de meeste tickets gelukkig een stuk goedkoper zijn.

Ringside plaatsen kosten rond de €2.300. Op de undercard staan ook interessante partijen zoals de dameswedstrijd tussen Amanda Serrano en Katie Taylor, en het cruisergewicht gevecht tussen Julio Cesar Chavez Jr. en Darren Till.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws