'Vuile bedrieger!' UFC'ers ruziën over doping gebruik
Home / Nieuws / ‘Vuile bedrieger!’ UFC’ers ruziën over doping gebruik

‘Vuile bedrieger!’ UFC’ers ruziën over doping gebruik

'Vuile bedrieger!' UFC'ers ruziën over doping gebruik
Yan (L) en Sterling (R) in gevecht

Aljamain Sterling beschuldigt ‘vuile bedrieger’ Petr Yan van doping en steroïden gebruik. Het jachtseizoen is officieel geopend.

De woordenstrijd tussen Sterling en Yan zal niet snel eindigen. Sterling stookte zijn langlopende vete op met Yan via Twitter. Sterling continueerde zijn campagne met het beschuldigen van Yan een valsspeler te zijn. En nee, hij had het niet alleen over zijn illegale knie bij UFC 259 waarna de Rus werd geschorst en zijn titel kwijt raakte aan Sterling.

,,Voor de goede orde, ik denk niet dat elke Russische vechter of atleet vals speelt”, zei Sterling. ,,Net als elke Amerikaanse, Braziliaanse, Chinese of andere atleten van diverse nationaliteiten, heb je de schone en vuile. Persoonlijk vind ik Petr Yan een vuile bedrieger. Misschien heb ik het mis, maar ik betwijfel het ten zeerste.”

Harde woorden

Het zou niet lang duren voordat de interim-kampioen Yan reageerde. Yan had een woorden voor de ‘zielige muis’. Het jachtseizoen was begonnen voor de Russische sluipschutter, op Twitter en in de kooi. ,,Fakemaster zoekt nog een nep-excuus”, reageerde Yan op Sterling. ,,Stop met huilen en verberg je zielige muis. Het jachtseizoen is officieel geopend.”

‘Fakemaster’ is een woord dat regelmatig wordt gebruikt in het vocabulaire van Yan. Het is al sinds hun eerste ontmoeting afgelopen maart, waar Yan gelooft dat Sterling net deed een hersenschudding te hebben opgelopen nadat zijn illegale knie in ronde 4 zijn hoofd raakte. Sterling bleef op de mat liggen voordat hem een ​​diskwalificatie-overwinning en ook de UFC-titel werd toegekend.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page