'Vroem' Rico Verhoeven krijgt supervet verjaardagscadeau Nieuws
Nieuws

'Vroem' Rico Verhoeven krijgt supervet verjaardagscadeau

'Vroem' Rico Verhoeven krijgt supervet verjaardagscadeau

Rico Verhoeven heeft een supervet verjaardagscadeau gekregen in de vorm van een echt racemonster. De koning van het kickboksen is bijna jarig en kreeg alvast een dikke Ducati Diavel 1260 S als presentje.

Een bekende sporter of BNer zijn heeft zo zijn voordelen. Merken werken graag samen in de hoop de fans van de idolen te bereiken. In het geval van Verhoeven is dit niet anders. Alhoewel niet iedere fan van de kickbokser even snel 29.790 euro kan neerleggen voor een motor.

Lekker racen

Verhoeven houdt van snelheid en bezit ook een een brute McLaren 720S Spider super sportwagen. Ook deze zal menig fan niet uit zijn spaarvarken kunnen betalen. Het is de atleet natuurlijk gegund zeker met in het achterhoofd dat hij het kickboksen naar een hoger niveau heeft getild. Ook al kreeg dit laatst een flink deuk door de rellen op Glory 80 in Hasselt.

Let dus goed op want als je binnenkort een geel zwart racemonster in je achteruitkijkspiegel ziet zou het zomaar een de kickbokskampioen kunnen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws