'Elleboog zombie': Topvechter Liam Harrison maakt rentree Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Elleboog zombie': Topvechter Liam Harrison maakt rentree

'Elleboog zombie': Topvechter Liam Harrison maakt rentree

Liam Harrison treft Thanousin Joroendee op vrijdag 22 april in Singapore. Dit markeert de terugkeer van de populaire Brit Harrison na twee jaar aan de zijlijn te hebben gestaan.

Het is meer dan twee jaar geleden dat we de Hitman Liam Harrison voor het laatst in een ONE Championship-ring zagen. In wat een korte maar mooie prestatie was, versloeg hij zijn tegenstander Mahmoud op een verwoestende manier in de allereerste ronde.

Liam Harrison zal de 4oz-handschoenen opnieuw aantrekken tegen de hoog aangeschreven PK Saenchai Muay Thai Gym-vechter Thanousin Jaroendee. Jaroendee kreeg de bijnaam de elleboogzombie vanwege zijn agressieve vechtstijl en heftige elleboog aanvallen.

Hoop op rematch

Met 200 overwinningen op zijn naam en slechts 42 verliezen, zal Harrison op zijn best moeten zijn om zegevierend weg te komen. Harrison is door de jaren heen misschien wel de opvallende vechter en drijvende kracht van het Muay Thai in zijn land geweest. Harrison hoopt na winst op Joroendee, op een rematch tegen Rodlek die hem zijn laatste verlies in 2019 bezorgde.

Na haar historische 10-jarig jubileumkaart ONE X, houdt de organisatie het momentum vast met ONE RELOADED op vrijdag 22 april. Tijdens het hoofdgevecht verdedigt de Nederlander en ONE Lightweight Kickboxing Wereldkampioen Regian Eersel, zijn goud tegen Adrian Sadikovic.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws