Topkickbokser Anissa Meksen gaat MMA-vechten! 'Debuut in mei' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Topkickbokser Anissa Meksen gaat MMA-vechten! 'Debuut in mei'

Topkickbokser Anissa Meksen gaat MMA-vechten! 'Debuut in mei'

Anissa Meksen maakt haar MMA-debuut bij ARES Fighting Championship op 12 mei in de Dôme de Paris, Frankrijk.

De Franse kickbokser en voormalig Glory Kickboxing kampioene Meksen, staat op het punt om haar carrière in de mixed martial arts te beginnen en de wereld te veroveren. Ze is de regerend ISKA Wereldkampioen K1 bantamgewicht en de regerend WAKO Wereldkampioen K1 bantamgewicht.

Anissa Meksen maakt MMA-debuut bij ARES Fighting Championship op 12 mei

Meksen staat zover bekend nog wel onder contract bij ONE Championship. OF zij dispensatie heeft gekregen voor haar MMA-debuut is niet bekend. Meksen uitte recentelijk veel kritiek op ONE Championship die de topvechter in 2021 op contract zette maar stond slechts drie keer in de ring voor de organisatie.

ARES Fighting Championship is een Franse organisatie die zich richt op het ontwikkelen van nieuwe talenten. Meksen staat op het punt om een nieuwe kant van haar vechtsportcarrière te ontdekken. Ze zal de kans krijgen om haar vaardigheden in de octagon te tonen en haar stempel te drukken op het MMA-landschap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws