Voetbal-ster Ronaldo oog in oog met ex UFC kampioen Ngannou Nieuws
Nieuws

Voetbal-ster Ronaldo oog in oog met ex UFC kampioen Ngannou

Voetbal-ster Ronaldo oog in oog met ex UFC kampioen Ngannou

Ronaldo stond gisteren oog in oog met ex-UFC zwaargewicht kampioen Franocis Ngannou in een hilarische confrontatie.

Voetbal-ster Ronaldo ontmoette gisteren de Kameroens-Franse MMA-vechter Francis Ngannou. Ngannou was een UFC zwaargewicht kampioen, maar werd op 14 januari 2023 van zijn titel ontdaan nadat hij geen nieuw contract had getekend.

De enige echte kampioen

Het duo deelde foto's van elkaar terwijl ze rondhingen in Riyadh, Saoedi-Arabië en leek het naar hun zin te hebben. Tot grote vreugde van de fans hadden ze ook een stare down. Ronaldo tekende onlangs voor het Saoedi-Arabische team Al Nassr ,voor een sensationeel contract van 2,5 jaar, geschat op een waarde van meer dan 200 miljoen euro.

Na de ontmoeting beschreef Ngannou dit als zeer inspiartiogneel en leerzaam. Ronaldo op zijn beurt noemde Ngannou als de enige echte zwaargewicht kampioen. Het verschil in grootte tussen Ngannou en het Real Madrid-icoon is zichtbaar. De Portugees weegt 85 kg, terwijl voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Ngannou maar liefst 117 kg weegt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws