Titelgevecht Verhoeven tegen Plazibat in Kroatië? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Titelgevecht Verhoeven tegen Plazibat in Kroatië?

Titelgevecht Verhoeven tegen Plazibat in Kroatië?

Rico Verhoeven Glory kampioen en uitdager Antonio Plazibat zullen dit jaar te zien zijn in een titelgevecht. Plazibat's thuisland Kroatië zou een mogelijke locatie zijn.

Recent werden de geruchten dat Verhoeven en Plazibat een strijd om de titel aangaan officieel. Tijdens de geplande persconferentie voor Collision 5 werd echter gemeld dat de kampioen geblesseerd is en later dit jaar pas zal vechten. Gesproken wordt over na de zomer.

De vooraanstaande sport website Gol.hr meldt dat bronnen beweren dat het gevecht tussen Verhoeven en Plazibat wel eens in Kroatië gehouden kan gaan worden. "Glory na negen jaar terug in Kroatië!?
We kregen namelijk informatie dat Glory al een tijdje van plan is terug te keren naar ons thuisland, waar ze in maart 2014 al het Glory 14-evenement hielden", schrijft Gol.hr eergisteren.

Badr Hari vecht misschien ook in Kroatië?

"De kandidaat-steden zijn Zagreb en Split, en Plazibat zou natuurlijk de hoofdrol spelen. De rest van de beste Kroatische vechters zouden ook optreden, maar Badr Hari is ook heel goed mogelijk" vervolgt Gol.hr. "Er is zelfs een mogelijkheid dat hij met pensioen gaat in Kroatië met zijn laatste gevecht."

De website meldt dat Glory zelf niets heeft bevestigd, noch of er navraag is gedaan bij de kickboksorganisatie. Het zou niet voor het eerst zijn als de geruchten waar zijn, dat Verhoeven zijn titel buiten ons land zou verdedigen. Verhoeven werd vorige week geopereerd aan zijn knie en werkt hard aan zijn herstel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws