VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

Joshua Weems en Isaac Ruelas stonden afgelopen nacht tegenover elkaar tijdens Gamebred Fighting Championship 1 in het Biloxi Community Center in Biloxi, Mississippi. Dit wat het eerste Bare Knuckle evenement georganiseerd door UFC-ster Jorge Masvidal.

Boksen met de blote vuist is inmiddels al geen unicum meer, MMA-vechten zonder handschoenen wel. Masvidal maakte zijn eigen Vechts organisatie Gamebred Fighting Championship om dit soort gevechten te hosten.

Afgelopen nacht was het debuut van de organisatie met een aantal bekende vechters onder andere uit de UFC. Een van de gevechten trok veel aandacht zoals die tussen Weems en Ruelas. Het ging er hard aan toe en even leek de KO te gaan vallen. Ruelas overleefde eenaantal brute aanvallen van Weems maar verloor op beslissing (30-26, 28-29, 29-28). Bekijk de video’s met de actie.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page