Bloedsport: UFC'er Masvidal start eigen Bare Knuckle organisatie Nieuws
Nieuws

Bloedsport: UFC'er Masvidal start eigen Bare Knuckle organisatie

Bloedsport: UFC'er Masvidal start eigen Bare Knuckle organisatie

Jorge Masvidal lanceert Gamebred Fighting Championship, een bareknuckle MMA-organisatie. Afgelopen nacht maakte de van oorsprong straatvechter en UFC-BMF kampioen het nieuws bekend.

Op Instagram maakte Masvidal de lancering aan van Gamebred Fighting Championship bekend, er zal met de blote vuist worden gebokst. Het eerste evenement staat gepland voor 25 juni in Miami. Er is geen locatie of locatie aangekondigd. De organisatie is een samenwerking met de Puerto Ricaanse rapper en zanger Anuel AA.

Weer eens iets anders

Masvidal's manager, Ibrahim Kawa zegt over de stap van zijn cliënt; ,,Als jullie op zoek zijn naar iets anders, stel je dan eens voor wat vechters doen zonder handschoenen. Dat is een beetje het idee. Beter worstelen. Beter staande vechten. We gaan ervan uit dat er betere knock-outs zullen zijn. "

In het verleden nam Masvidal deel aan de niet-goedgekeurde vechtpartijen in achtertuinen, die beroemd werden. Hij versloeg vooral de beschermeling van Slice, Reynaldo "Ray" Fuentes. Masvidal, 36, heeft zaterdag zijn tweede UFC-titelgevecht tegen kampioen Kamaru Usman op UFC 261.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws