Bloedsport: UFC’er Masvidal start eigen Bare Knuckle organisatie – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bloedsport: UFC’er Masvidal start eigen Bare Knuckle organisatie

Bloedsport: UFC’er Masvidal start eigen Bare Knuckle organisatie

Bloedsport: UFC'er Masvidal start eigen Bare Knuckle organisatie

Jorge Masvidal lanceert Gamebred Fighting Championship, een bareknuckle MMA-organisatie. Afgelopen nacht maakte de van oorsprong straatvechter en UFC-BMF kampioen het nieuws bekend.

Op Instagram maakte Masvidal de lancering aan van Gamebred Fighting Championship bekend, er zal met de blote vuist worden gebokst. Het eerste evenement staat gepland voor 25 juni in Miami. Er is geen locatie of locatie aangekondigd. De organisatie is een samenwerking met de Puerto Ricaanse rapper en zanger Anuel AA.

Weer eens iets anders

Masvidal’s manager, Ibrahim Kawa zegt over de stap van zijn cliënt; ,,Als jullie op zoek zijn naar iets anders, stel je dan eens voor wat vechters doen zonder handschoenen. Dat is een beetje het idee. Beter worstelen. Beter staande vechten. We gaan ervan uit dat er betere knock-outs zullen zijn. “

In het verleden nam Masvidal deel aan de niet-goedgekeurde vechtpartijen in achtertuinen, die beroemd werden. Hij versloeg vooral de beschermeling van Slice, Reynaldo “Ray” Fuentes. Masvidal, 36, heeft zaterdag zijn tweede UFC-titelgevecht tegen kampioen Kamaru Usman op UFC 261.

Bekijk ook

‘Homofoob’: McGregor wist VIEZE Khabib berichten op twitter

Conor McGregor, de grote UFC-ster lanceerde een verbazingwekkende Twitter-tirade over zijn voormalige UFC-rivaal Khabib Nurmagomedov

KIJKEN: Canelo breekt Saunders tijdens verhitte strijd in Texas

De strijd tussen Alvarez en Saunders bleek een zeer competitieve wedstrijd te zijn.

‘Dikke kopstoot’: McGregor reageert op schokkende video

Conor McGregor reageert op de schokkende trainingsbeelden van Joshua Fabia

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page