Andy Ruiz Jr noemt potentiële tegenstanders voor volgende gevecht Nieuws
Nieuws

Andy Ruiz Jr noemt potentiële tegenstanders voor volgende gevecht

Andy Ruiz Jr noemt potentiële tegenstanders voor volgende gevecht

Andy Ruiz Jr zegt dat Dillian Whyte en Luis Ortiz twee opties zijn voor zijn volgende gevecht dit jaar. De voormalige IBF/WBA/WBO-zwaargewichtkampioen Ruiz keerde onlangs terug naar de boksring.

De Mexicaans-Amerlkiaanse bokser versloeg Chris Arreola op 1 mei nadat hij zijn drie titels had verloren aan Anthony Joshua in december 2019. Ruiz heeft Joshua's promotor Eddie Hearn al gevraagd om een ​​derde gevecht tussen hem en Joshua, maar dit is nog niet van de grond gekomen.

Echter zijn er nog een aantal opties voor Ruiz om tegen te boksen. Joshua is in september bezig met een gevecht tegen Oleksandr Usyk. Daarna neemt een van de twee het op tegen de winnaar van de trilogie wedstrijd tussen Tyson Fury en Deontay Wilder.

Niet zomaar vechten

Als Ruiz blijft winnen, kan hij in 2022 zijn kans krijgen tegen de laatste man die overeind blijft. Het wordt moeilijk voor Ruiz om Whyte of Ortiz te verslaan, want dat zijn twee getalenteerde zwaargewichten met het potentieel om hun rivalen zwaar in e problemen te brengen.

,,Er zijn veel verschillende opties, er is Luis Ortiz, hij heeft me uitgedaagd", zei Andy Ruiz Jr tegen de HotboxinPodcast van Mike Tyson. ,,Er is Dillian Whyte er zijn veel goede tegenstanders. " Hearn zegt dat hij wil dat Ruiz een van de elite-zwaargewichten verslaat voordat hij overweegt een trilogiegevecht tussen hem en Joshua te maken, Arreola telt niet", volgens Hearn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws