Video: MMA-coach neergeschoten tijdens straatgevecht Nieuws
Nieuws

Video: MMA-coach neergeschoten tijdens straatgevecht

Video: MMA-coach neergeschoten tijdens straatgevecht

MMA-coach Ruslan Bulguchev raakte gewond tijdens een schietpartij in St. Petersburg gisteren. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis nadat hij vier keer was geraakt tijdens de massale vechtpartij op 8 augustus.

Bronnen beweren dat verschillende andere MMA-vechters betrokken waren bij de vechtpartij. Waaronder M-1 Global vechters Artyom Tarasov en Nikita Solonin. Tarasov heeft sindsdien beweerd dat hij ter plaatse was, maar niet deelnam aan de vechtpartij.

,,Je kunt zelfs op de video aan het einde zien waar de jongens een man slaan, ik ren naar hem toe en zeg dat ze moeten stoppen", zei Tarasov. ,,Ik ben degene in een zwarte jas en gele slippers in de video.

Ik was erbij

Volgens berichten van Russische media vond het incident plaats op 8 augustus in de buitenwijken rond de Ekaterininskaya-straat, waar ongeveer 30 mensen samenkwamen om deel te nemen aan een massagevecht.

Volgens getuigen duurde het gevecht enkele minuten totdat een van de deelnemers begon te schieten. Toen de groep zich verspreidde en het toneel ontvluchtte, bleef Boelchev zwaargewond op de grond liggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws