Viaplay brengt kickboksen en MMA via livestream: 'Strijd om de NL-vechtsportfan is aan' Nieuws
Nieuws

Viaplay brengt kickboksen en MMA via livestream: 'Strijd om de NL-vechtsportfan is aan'

Viaplay brengt kickboksen en MMA via livestream: 'Strijd om de NL-vechtsportfan is aan'

Viaplay lijkt de concurrentie aan te gaan met Eurosport en Discovery+. De streamingdienst heeft een deal gesloten met de Nederlandse vechtsport organisatie Enfusion voor het uitzenden van haar events.

De strijd om de vechtsport fans lijkt losgebarsten in Nederland. Kocht eerder Eurosport en Discovery+ de rechten van UFC, pakt Viaplay het laaghangende fruit. Enfusion CEO Edwin van Os vertelde onze redactie eerder blij te zijn met de verbintenis. Zijn organisatie behoort tot de meest stabiele in de vechtsportwereld.

Goed voor de vechtsport

Enfusion brengt niet alleen kickboksen maar heeft ook ECE wat te vergelijken is met MMA-vechten. Vooral lokaal is Enfusion sterk en ging eerder ook een deal aan met Glory. Deze bestaat uit de Rivals serie waar de beste vechters van beide organisaties tegenover elkaar staan.

Viaplay brengt naast de evenementen van Enfusion, waarvan de eerste dit weekend al live te zien is via de streamingdienst. Maar ook heeft het al de rechten van de Poolse KSW organisatie en Invicta, een MMA-organisatie waar alleen vrouwen vechten in bezit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws